ayazmoms41 Yarın 29 haftalık oluyoruz sanki Karnım Aşağı inmiş gibi bana mi öyle geliyor bilmiyorum ama hem otururken hemde ayakta mide boşluğum baya var göbek ve göğüs arası 5 parmak boşluklu moralim bozuluyor 😔😔
berfunya ayazmoms41 onu doktorunuza gidince bi sorun bence. Geçen hafta da resim atmıştınız aklınızı çok kurcalamasın. Erken doğacak endişesiyle yaşamayın hamileliğinizi.
Deletedmom320 ayazmoms41 canım geçende fotoğraf atmıştım yine karnım inmiş diye ama gayet yukardaydı hala o şekildeydi evham yapıyorsun doktorunla konuş içini rahatlat
Gulsen4224 Deletedmom417 bebek anne rahminde yol alıyor aşagıya iniyor yani canım ama daha bunun için çok erken
Deletedmom417 Akrepbebek kanıtlanmış birşey mi çünkü bende 34 haftalık hamileyim karnım aşağıda 🤷 tahmini ne zaman doğum oluyor ki
Serraveannesi Akrepbebek doğum hemen olmuyor kesin bir şey değil şu an 38. Haftamdayım 27 den beri aşağıda hala doğurmadım😬
Begm ayazmoms41 erkek bebekte oluyor o genelde korkma birşey olmaz inşallah benimkine de inmiş derlerdi korkardım mesela 39da doğdu oğlum sen korkma birşey olsa sancı su açılma olur du
Gulsen4224 Deletedmom417 canım korkma arkadaşın dediği gibi belki öncedende inen olurdur ben denk gelmedim ama 1 yada 2 hafta sonra doğumu olmustu tanıdıklarımda bence doktorunla konuşup bilgilenmen daha iyi takma kafana sıkıntı etme kendine hayırlısı olsun
Sevdiss_17 ayazmoms41 kuzum bende yarin 29 olucam ikinci gebelgim ve gogusunun alti dolmasi bende hala bos yani bugunde doktrdaydim olsaydi sorun soylerdi ki ben gayet normal goruyorum bebek kilo aldikca dolacak orasi birde dogum icin 4 parmak girmesi gerek oyle olsa aen simdiye dogururdun kotuyu cagirma 😂
ayazmoms41 Bsra41 ya aslında benimde öyleydi 1 hafta arkadaş psikolojimi bozdu 😂birde karın altı ağrım var vajinama doğru anlam veremedim
Sevdiss_17 ayazmoms41 o bendede var acima ile zonklama gibi bisey kuzum ilk gebelik olunca insan herseyden korkuyor okadar cok korkuyodumki ustune dusuyodum ki kizim hep geriden geliyodu gelisimi ve inan dogunca bile hamileleikte stresimin heosini kizima gecirmis gibiydim cocuk bir dakika durmazdi bence keyfini ciakr hamilelgin hamilelik cok guzel bir donem ❤