Mutlumklnc hosgeldinebusiddik Ali gemiciye gidiyorum ve ben çok memnun kaldım ondan önce live gittim nezaket kadıoğluna çok berbattı
Mutlumklnc hosgeldinebusiddik evet bende memnunum bakalım iki hafta sonra cinsiyet öğreneceğiz inşallah 🥰
06minigimym Ysmn84 ben o hastanede takipliyim ondan gerek duymadım ama ultrason ölçümlerinin hepsinin yazılı olduğu bir kağıt verdi 45 dakka surdu az çok ama.benim oğlan yüzünü göstermedigi için uzun sürdü
hosgeldinebusiddik Mutlumklnc en az 17′de netleşir öncesine kendi de güvenmiyor genelde doktor. sağlıklı olsun da bebiş🍀
Mutlumklnc hosgeldinebusiddik aynen tam 17 olacaz bizde iki hafta sonra bakalım sağlıklı gelsinde farketmez sadece tahmin etti ama kesin demedi 🥰
HGa Iremalp ya hangi güne aldınız bende salı günü gideceğim. cok güzel yüzlü bir ekibi var kendisi çok anaç bir doktor duygusal çok güzel empati yapabiliyor. Bazen çok yoğun olabiliyor benim hamileliğimde bazı riskli durumlar oldu . Eşi de aynı muaynanede aşkın bey oda ilgileniyor
Iremalp HGa ben pazartesi günü aldım randevu inşallah memnun kalırım dediğinize göre çok iyi olduklarını anladım teşekkür ederim bu 3.doktorum olacak artık biri olsun doğuma kadar istiyorum doktor araştırmaktan bıktım siz paket aldınız mı peki
HGa Iremalp evet canım ben Mart ayında anlaşmıştım 7500 TL ye . Aşkın hocadan da Çiğdem hocadan da memnun kalırsın kuzum. Sadece bazen yorgun olabiliyor yoğun olabiliyor o günlere denk gelirsen muayene kısa sürebilir . Suan ben 36. Haftamdayım hiç bir olumsuzluk yaşamadım
Ozgeyildirim gamzeserenn Elif hanıma gidiyordum ama bölüm değiştirmiş. Bugünkü doktorun ismini bilmiyorum ama bu doktor da çok iyi bir doktor çok memnun kaldım ☺️