Merveturksoy 06minigimym zaten 2 gebe polikinligi var doktor sürekli değişiyor ama her doktoru o kadar ilgili ki vallaha özel gibi ilgilenip aydınlatıyorlar seni hatta 2 hafta önce rahatsızlandım aciline gittim acildeki doktorları bile öyleler. Başka devlet hastanesinde yüzüne bakmıyorlar 45 dk ya yakın benle ilgilendiler sadece kasik agrım için çatı yaptılar ki o zamana kadar hiç yapmamislardi dedim korktum daha onc3 hiç agrım olmamıştı doktorun cevabı tabiki tatlım gelicek sin çok iyi yapmışsın herşeye bakarız şimdi sen içini rahat tut dedi çoğu özel bile umursamaz ken devlette bu tarz muayene çok güzel geçen hafta kontrole gittim doktor konuşurken kafami dağıtmak için bir yandan da sonnet ediyor elbiseni nerden aldın ayakkabını nerden aldın vs gibisinden ben çok çok memnunum inşallah doğumuma da iyi bir doktor denk gelir
06minigimym Merveturksoy bende oraya gidiyorum baştan beri gerçekten çok ilgililer Fatih Küçük Özkan di sanırım çok iyi bir doktor bide Gürcan bey çok iyi bende çok memnunum cuma randevum var artık son zamnlarim
Merveturksoy 06minigimym bende yarın gidicem 36 hafta lik olduk bakalım ama doğum netleşmedi canim belirsizlik yüzünden çok sıkılıyor bebeğim 3 hafta onde gidiyor kilolu ve gelişimi önde 35 hafta likken 3800 kg di öyle diyim size yani şimdi pozisyon normal doğum ama ben normal doğumu beklersem 38 e kadar 5 kiloya yakın olur bu çocuk normal doğum çok zorlar ama sezeryan konusunda da net bir şey yok inşallah bu hafta bu konu netlesir de bende rahatlarım vallaha . Ama sizin bilginiz var ise 2 sorum olucak sezeryan olursa yapıştırma lazer le mi dikiyorlar yoksa el dikişi ile mi bide sezeryan da hacettepe gazi sezeryan par asi alıyorlarmış yatak parası falan sezeryan ücreti 500 tl mi neymiş hiç doktorunuz bundan bahsettimi geçen bir arkadaş benim yakınım kısa süre önce sezeryan oldu ondan almadılar dedi ama benimde aklım karıştı. Sezeryan soruyorum cunki inanın bu çocuğu ben normal nasıl dogrucam bilmiyorum🙈😂
Ysmn84 06minigimym merhaba detayli ultrasonuda sami ulustami yaptirdiniz bende suan 14 haftalik gebeyim.
06minigimym Merveturksoy sezeryanda para aldıklarıni hiç duymadım canım bemde sürekli gidiyorum çevremde orda doğum yapanlar hiç demedi öyle birşey
06minigimym Merveturksoy bende 35 haftalık hamileyim şuan 3 kilo heran herşey olabilir dedi bakalım cuma günü ne olur Neder bilmiyorum ya
Merveturksoy 06minigimym vallaha belirsizlik insani yoruyor 4 kilo üzerini zaten doğru düzgün normal doğum yapmıyorlar şimdi
mervoss Elmaveannesi inanırmısın daha yeni gördüm bildirim bile gelmemiş bende paket aldım fatma yazıcı yılmaza gidiyorum
Bittercikolataa Sedos5066 aa bende Ibrahim beye gidiyorum böyle bir doktora ömrü hayatım boyunca rastlamadım. Insana nasil guven veriyor bebegimi her gittigimde en ince ayrintisina kadar inceliyor 🥰 Allah razi olsun ondan sizde memnun musunuz?
Bittercikolataa Kızlar bende normal de Kontroller için falan Özele gidiyorum ama Allah nasip ederse Şehir Hastanesinde yapacağım doğumu. Daha önce bir kurtajim var sehir hastanesinde tek kisilik odada yattim o kadar ilgililerdi ki 1 ay once de arkadaşım doğum yapti ebe masaj yapmis ozel gibiydi sanci odasi tek kisilikti cok iyi davrandilar dogum yaparken bile o kadar iyi davrandilar ki diyo burda da okudum cok memnun kalan var. Ben 7000 doguma vereceğime Allah in izni ile cocuguma harcarim🥰
sblaslan Bittercikolataa demekki değişiyo ilk açıldığından iyi yada bilmiyorum arkadşımn düşük riski varsı acile gitmişler hemşireler kan bile almayı becerememiş kızı mahvetmişler kızım kolları falan okadr kötüydiki daha bi damar yolunu bile acamamişlar kız beni burdan götürün demiş yazık ohalde koruya götürmüşler
Sezen0106 Arkadaşlar ufak bir bilgi vermek istiyorum. Malum doğum paketleri çok pahalı. Ben İKİ CAN HAMİLELİK SİGORTASI yaptırdım bugün. 4400 küsür fiyatı ama 9 taksitle 4800 e denk geldi benimki ve belirli bir kısmını işyerimden dolayı devlet bana geri ödeyecek ve 4000 gibi bir fiyata denk gelecek. Bir araştırın isterseniz. Sizin çalışmanızda erke yok eşiniz SGKlı ise o sizin adınıza yaptırabiliyor. Hastane doğum paketindeki herşey mevcut. Ben lokman hekim etlike gidiyorum.
Elmaveannesi mervoss canim seyi sorcam doguma kendi hocalarimiz giricek demi ebe falan degil. Ben sordum da dogum baslayinca ebeler beni arayacak dedi. Sen sordun mu
Suyumbikehka Ilkhamilelik İrem Güler Özgür. Kendisi belki iyi bir doktordur ama içim huzursuz oldu o muayenede. O yüzden tercih etmedim. Birde ilk gebeliğim, sonuçta doktorumun benimle heyecanımı paylaşmasını ve detaylı olarak biraz Bilgi verip anlatmasını isterdim. Fakat istersen alttan yada üstten bakalım ama yani falan demişti. Bende bu durumdan pek hoşlanmadım.
Feya_aren Hanımlar, ben merak etdim bu doğum paketi ne detaylı kim açıklar hiç bir tecrübem yok ya ilk bebeyim bir de buralarda yabancıyım doğum yaparken neler yapmam lazım bilmiyorum
ozlem-06atli Suyumbikehka Merhaba. Bende doğumumu Aylin Hocamla düşünüyorum. Sadece doğum fiyatı hakkında bilginiz var mı?
Suyumbikehka ozlem-06atli yani ben memorial üzerinden paket fiyat anlaşmıştım normal 9.500 sezeryan olursa 10.500 buna epidural birde sanırım 450 TLlik bir test dahil değil. Fakat kendilerinden netleştirirseniz daha doğru bir fiyata ulaşabilirsiniz. birde Koru ile çalışıyor çünkü.
Ozlemacar Medical park, Eryaman hast gittim fakat ikisinden de hiç memnun kalmadım. Çukurambar’da Doç. Dr. Ali Seven’e gidiyorum. 14.haftada başladık ve tüm kaygılarım kayboldu. İstediğim anda tüm cevapları alabiliyorum.