Ozgeyildirim bugün yine gittim elif yılmaza randevulu ama içerideki kimdi bilmiyorum öncekine de elif e gitmiştim başkası vardı hangisi elif bilmiyorum 🤷♀️ neyse gittim 2 deydi randevum 10 kala kapıda beklemeye başladım ne gelen ne giden kimse yok koridor da yan odayı bekleyen Bi hasta daha var o kadar. Kapıyı çaldım randevum vardı diye gel ddi girdim yine aynı şekilde ultrasonda bakmakla bakmamak arası ekranı zaten direk kendine çevirdi ben kafamı kaldırıp bakmaya çalıştım ama nafile 🤷♀️ hiç bilgi vermedi zaten içeriye sayılar söylüyor bakarken. Kalkabilirsin ddi ultrason görüntüsü alamıyor muyum ddm şaşırdı önce makine vermiyor dedi bütün muayene bu kadar 🤷♀️ oysaki yorumlara bakarak gittim herkes çok memnunuz vs diyordu. Hem sabahları çok yoğun olduğu için acele edip hızlı bakmasını anlıyorum ama koridor bomboştu kimseler yok bu koşulda bile baştan savarak muayene etti. Birde bugün 17 haftalık oldum cinsiyeti merak ediyordum sordum cinsiyetini göremiyor muyuz diye göstermedi dedi ama bakmadı bile anlamadım. Siz cinsiyeti öğrendiniz mi kaç haftalıksınız sizde böyle Bi muamele gördünüz mü acaba