zgeKonaolueker Vajinadan gaz (hava) çıkması sorunu yaşayan ve doktoruyla bunu görüşen var mı? Şu sıralar çok oluyor ve olur olmadık yerlerde .... Bir deee çok ıslak akıntı bazen. Diyorum galiba suyum geldi doğrucam 25. Haftamızın içindeyiz 😓
ElifKarata zgeKonaolueker vajınadan hava ilişki sonra sı çıkıyor genelde canm ama bilemedim durduk yere çıkmasını
Cansummm zgeKonaolueker aynı durumu bende yaşıyorum genel olarak zorlu bir hamilelik süreci yaşadığım için başından bu yana ilişki yasak 18 haftalığız o dediğin hava bende de oluyor sanırım akıntıdan kaynaklı diyorum bazen sanki çok afedersiniz sanki içerde baloncuk bile oluyor gibi geliyor ve akıntım bazen yoğun su gibi olabiliyor Dr um normal dedi akıntı fazlalaştığı için içerde birikiyor o da hava kabarcığı yapabiliyor demişti.
Ozlemmmmm zgeKonaolueker canım bende simdi konu actim suyum geldi sandim akintimla birkikte camasirim islanmis. O gaz sorunu bendede var engel olamiyorum odum kopuyor duyulucak diye
deletedmom04 Yatakta yatarken kalktıgımda da hava çıkıyor tabi hafif bi his. Öyle sesli falan değil. Su da akıntı olabilir
zgeKonaolueker Cansummm Aynı bende canım hamileliğimin başında kanamalar plesenta aşağıda ilişki yasak şimdi de bu durumlar bir doğursak artık 😓
Cansummm zgeKonaolueker valla bende aynısını diyorum hayırlısı ile bir doğursak. Herkes kıymetini bil tadını çıkar diyor ama valla ben biran önce zaman geçsin istiyorum. Allahım zamanında sağlıklı doğum nasip etsin hepimize inşallah