Cigdms ebru-33 ediyorum 5 aylikken 1 ayda 5 kilo almistim o yuzden cok almis gozukuyorum yoksa ayda 1 2 aldim o gunden sonra cnm
Gizem_ar Ffunda yahu bende 16 haftalık 3 kilo aldım heralde inşallah totalde 15 i geçmez dua ediyorum 😂 hic almayanlara aklım ermiyor 😂
Ffunda Gizem_ar Gizem_ar 20+4 oldum 7 kılo almısım 12 gün önde gidiyor bebek masallah ben ki kilo alamayan insandım şimdi su icsem yarıyor :)
Sahraa maria12 Bulantım 13. Haftadan sonra geçti çok şükür bebeğe faydalı şeyler yedim sadece ekmek börek tarzı şeyler tüketmemeye çalışıyorum
zeyno_gr ebru-33 24 haftalığım daha 4 5 kilo aldım 55 kiloyum ilk aykarda verdiğimi aldım avantajmı dezavantaj mı bilemedim 😒 oğlumda mesela 45 le hamile kaldım toplam 25 kilo aldım yapım zayıf oldugundan kilo almak istiyorum😁
Guluss35 36 hafta 60 la basladık suan 80 kilo üstelik tüp mideliyim yani midemin 4 de 3 ü yok demekkı obezken gebe kalsaydım 500 kilo olcaktım 🤣🤣🤣🤣 tüp mide drmunda kadın dogumcumunda dedıgıne göre normal bi kilo almışım o yuzden sıkıntı tinne 🤣🤣🤣
sevaalya 17 haftayım. Doktorumun diyetisyen önerisiyle daha hiç kilo almadım. Aksine bu dönemde vücudumdaki yağ oranı azalıp kas oranı artmış 🤣