Naz22 13 haftalığım 5,5kilo aldım,çok fazla diye düşünüyorum 🤔ama hep yiyorum yemezsem midem bulanıyor, İlk hamileliğimde kızımda 9ayda 12kilo almıştım,ama bu kez fazla gidiyoruz oğlan yediriyormuş
Sinemcetin20 Naz22 bende kizmda 86 kiloyla dgum etmistm bu kizda oyle dglm heray 1 kilo alıyorum 58 kiloyla gebe kaldim 66 buck kilo olmusm 24cu haftayken smdi 28 haftaligm
esmirna16 Nezosikra Aynen ben de aynı endisedeyim. Biraz dikkat ettim 2 haftadır ekmeği kestim meyveyi de 1 porsyona indirdim. Dondurma tatlı neredeyse sıfır. Şu 2 hafta hiç kilo almadım. Ama şu anda kafamı hamburger ve pizzaya gomesim var. Çok zor coook 🤦🏽♀️😂
Nezosikra esmirna16 göm o zaman bence canin cok istediyse bende hic biseyden kesmedim de yinede aliyorum farkindayim ama kilo alımını durdurmak icin de bisey yapmıyorum 😂😂🙈🙈nasi olacak bilmiyorum
icegul Yenibebekyeniheyecan her bünye farklı işte. Bende akibetimden korkmuyo değilim. Daha çok zaman var. İnşallah bu hızla almaya devam etmem
Yenibebekyeniheyecan icegul aynen öyle cnm ben hamilelik döneminde nasil hızla kilo alıyorsam doğumdan sonrada ayni hızla zayıflıyorum bide bu durumum var Allahtan yoksa kendi kendimi yer bitiririm ben
Nezosikra Azra25 amin ınslaalh canım benim hepimz sağlıcakla kavuşalım inslalah bebislerimize kilolar ödemler hepsi gider o zaman🤗🤗
Nezosikra Edizinannesii ben biraz takıyorum galiba🙈 3 üncü olunca ya veremezsem benimde ilk kizimda hic aklima gelmiyordu o zaman 35 kilo almıştım ilk kızımda geri verdim ama suan da 26 yaşındayım biraz yasim geçti bide 3 üncü çocuk olursa kalir diye korkuyorum açıkçası 🙈🤗🤗
Sinemcetin20 ebru-33 yok hayr heray 1 kilo aliyorum ben 58 kiloda gebe kaldim suanda 28 haftaligm sagdce karnim onde kiloda yok gorunusmde
Nezosikra ebru-33 öğle yediğim aksam yemiyorum mesela çoğu zaman meyveyle pek aram yoktur peynir yemem misal🙈oyle işte
Mom046 ebru-33 Valla kg 46 ile başladığım için gayet normal Dr da sıkıntı görmüyor çok demeniz için elinizde done olması gerek 😁 55- 80 ile başlayıp 6 kg alsak neyse 😶 Herkesin vucut düzeni farklı 👍🏼