Yenibebekyeniheyecan icegul hay maşallah nasıl kilo alamadın banada sölermisin ya bnm bebekte var çocuğumda var arkalarından koşturuyorum ama yinede 13 kilo aldim
icegul Yenibebekyeniheyecan ben acıktıkca tok tutacak kadar yedim. Bulantılar sebep oldu aslında buna. Açlığım geçince yemeyi bıraktım. Evde de tek olunca zaten tek başıma yemeyi sevmeyen biriyim. O şekilde gelişti. Bundan sonra da inşallah aynı yavaşlıkla alırım
Guluss35 Tüp mideliyim yani midemin 4 de 3 ü yok ama ben 60 kiloyla gebe kaldım 77kilo oldum ve 31 haftalıgım 😥😥😥
Erdeminannesii ebru-33 17 haftalık kilo verdim aksine daha almadım alırım ama 1 aya bende geç alıyorum😂🤷🏼♀️
Deletedmom424 ebru-33 25+3 4 kilo verdim hamilelikte şu an 2sini geri aldım. Ama göbeği bir görün sanki 8 9 aylık popoda az büyüdü anlamıyorum sanki 5 6 kilo almışım gibi geliyor 🙄 ama her gören sadece göbek çıkmış diyor
Yenibebekyeniheyecan icegul hayırlısı canım ben ilk kizimda 5 kilo aldim çok bulantilarim vardi 2 ci kizimda 24 kilo aldim bundada 22 haftada 13 almışım 18 haftayada bi 10 kilo alırım gibi geliyor
icegul Yenibebekyeniheyecan her bünye farklı işte. Bende akibetimden korkmuyo değilim. Daha çok zaman var. İnşallah bu hızla almaya devam etmem
merve19410705 38 haftalığım 12 kilo aldım son haftalarda çocuk mideye iyice baskı yaptığı için miden küçülüyor galiba iştahım kesildi kilo bile vermeye başladım geri😅
Esraatas Evlat_can bebek kaç kilo, bende 10 haftalığım henüz kilo almadım ama bebeğin suyu bebek derken 3 kilo mümkün değilmiş gibi geldi 🙊
Ffunda ebru-33 16.haftam 54 kilo ile hamile kaldım 4 kilo almısım böyle gidersem galiba doğurana kadar 70 kiloyu bulucam 😁
Gizem_ar Ffunda yahu bende 16 haftalık 3 kilo aldım heralde inşallah totalde 15 i geçmez dua ediyorum 😂 hic almayanlara aklım ermiyor 😂