Poyrazinannesi06 Kızlar bana 12+4 de erkeğe benziyor dedi ama yanılma payı yüksek dedi bugünde göstermedi çok baktı çok uğraştı ama göstermedi. Göstermedi diye kime desem o zaman kız dediler göstermeyen bebekler genelde kız mı oluyor? Bu arada 15+5 im
Ffc2224 Poyrazinannesi06 alakası yok canım banada doktor ne yaptıysa 13. Haftada göstermedi 2 defa gittim hatta göstermedi doktorda muhtemelen kız dedi kıza baya şartlandık zaten hayalimizdi ilk cocugun kız olması 😅 16 da doktor erkek dedi bugun gittik yine erkek dedi cinsel organı bakın burda dedi erkekmiş banada herkes diyordu göstermiyor kızdır dediler ama alakası yok
Essyy Poyrazinannesi06 canım varsa 12 haftalik ultrason resmini atar mısın 😊bende cinsiyetini çok merak ediyorum anlaşılıyor diyolar ondan yanlış anlama
aysenurzgr Essyy benim 12 haftalık ultrasyona herkez kız dedi 15 haftalık ultrasyona da kimi kız dedi kimi erkek dedi doktor yüzde 80 erkek dedi heralde erkektir
gamzetarr Alakası yok canım 24. Haftamdayım hep kız erkek dedi doktorlar en son detaylıya girdim kız dediler 1 gün sonra özel kliniğe detaylıya girdi erkek dediler bir daha doktora gittim erkek dediler hala net değiliz yani 😔
Poyrazinannesi06 gamzetarr baya muamma da kalmış niye bu kadar farklı söylendi ki doğumda size sürpriz yapacak minik sanırım