Esra_42 2004 ben her seferinde isteyecem ama unutuyom 😁😁zaten bundan sonrada bisi olursa direk hastaneye giderim..randevun ne zaman belki goruruz birbirimizi bende haftaya gidecem 😊😄@
A_ysse Prensannesi19 herhangi bir dr a yönlendirdi ler mi hangi Dr a gidiceksiniz. 34+4 yim bende Nil hanım dı Dr um covid olduğunu paylaşmış kendi hastanedeye yatışı yapılmış evde atlatamamış
Prensannesi19 A_ysse evet narin türkmene gideceğim inşallah doğum yapmadan iyleşir ama ben de kprktum biraz bu doktoru beğenirsem bunda kalırım belki
Shr42 A_ysse bende nil hanimin hastasıydım simdi rengin hanimla devam ediyorum memnunda kaldım baya ilgiliydi insallah dogumu da onda yapicam siz neye karar verdiniz birde nil hanim nerede paylaşmış hastanede olduğunu
Zehrablr Farabi Mehmet Bardakçıya Gidiiyorum 21 haftalik Hamileyim ilk hamileliğim ve Doktorumdan çok memnunum çok samimi biri😇
A_ysse Shr42 insta hesabından paylaşmış. Medicana da çalışanlarda çok fazla olduğunu duydum covidli medicana ya devam edip etmemek konusunda çok kararsız kaldım. Ben bide doğum için il dışından gelmiştim çok kararsız kaldım
ikibebeliana Shr42 ben de rengin hanıma gidiyorum medicana 25+6 yız benim ikinci doğumum rengin hanımda doğum yaptım geçen yıl temmuz ayında gözüm kapalı yine ona giderim ☺️ Çok iyi çok ilgili
Prensannesi19 Shr42 evet komşum üç çocuğunu orda doğum yapmış çok memnun ben rengin hanıma gidiyodym ama çok yoğun bi doktor old için nile geçmiştim şimdi narin hanıma gideceğim