Hoppymom1 Arkadaşlar merhaba inşallah tatlı bir kız bebişimiz olcak ama asla isim seçemiyorum. Böyle modern naif isimlerden koymak istiyoruz.Varmı önerileriniz ?
3506 Hoppymom1 Ela/ Deren/ Doğa/ Efsun/ Zeynep/ Elif/ Eylül/ Nisan/ Nehir/ Deniz/ Sıla/ Esin/ Esen/ Yağmur/ Yaprak/ Pelin/ Beren/ Selin/ Selen/ Selcen/ Tuğçe/ Gökçe/ Tuğba/ Göksel/ Günce/Gülce/ Gökben/ Bengi/ Simay/ Aysim/ Ayşin/ Çağla/ Meltem …… ♥️🤲🏻🧿🙋🏻♀️🌷
Hoppymom1 Kafam çok karıştı gerçekten napcağımı bilmiyorum artık isim bulamazsam diyede korkuyorum hiç böyle içime sinen yok ya🤷🏻♀️
Gulsen4224 Asel ismi çok hoşuma gidiyor aslında hoş bir isimde 🤭🌺 yanına güzel bir isimle daha güzel olabilir 🥰
Hoppymom1 yagizefeninannesi Evet işte böyle bu tarz isim arıyorum aslında hem sade hem modern, defne ismini düşündük ama kardeşim soğuttu. Biri yorum yapınca hemen uzaklaşıyorum isimden😔
Hoppymom1 Funda007 Bunu bi fenomen kadın kızına koydu ordan görmüştüm😄 Ama çok yabancı ismi gibi yani rozalindayı hatırlatıyor bana bizim nesil bilir
Nzdla Hoppymom1 benim kızım.olacak Allah nasip ederse Naz Dila♥️ koyucam sende NAz Dila ♥️NAz MİNa bunları koyabilirsin
Hoppymom1 Aliay Bunuda düşündüm balina gibi dediler hemen🤦🏻♀️ Ben isim bulamıcam galiba çok korkuyorum