Kızlar merhaba 24 ağustos pazartesi günü sezeryan doğum yaptım oluşumu kucağıma aldım şükürler olsun ki 🧿 çok korkuyordum doğumdan ama gerçekten hiç korkulacak birşey yokmuş hatta dedim ki kendime 10 kere doğururum ben böyle 😂 hikayeme geceyim …7 buçukta hastanede olmamızı söyledi doktor bende bir heyecan bir heyecan zaten günü aldığımızdan beri yemek içmek isteğim gitmişti pazar akşamından daha farklı duygulara kapıldım çok değişik gerçekten karnımdaki bebeğim ertesi gün kollarımda olucaktı neye benzicekti nasıl olucaktı çok merak ediyodum :)) giyinmem için ameliyat önlüğü getirdiler sonra damar yolum açıldı daha sonra ameliyathaneye götürdüler çok değişik bir his kızlar 🙄 daha sonra ameliyathane defterine geçirdiler belden iğne vurucaktilar birtek onda zorlandım ama bence vuran kişiden kaynaklı diye düşünüyorum.. çünkü iğneyi burdaki doğum hikayelerinde göstermediklerini söylüyorlar.. ondan sonra zaten sarhoş gibi oluyorsunuz 😂 5 dakikaya bebisimi cikardilar burda dokunma sarsilma falam hissediliyor diyorlardi ben hiçbirşey hissetmedim bebeğimi çıkardıktan sonra koynuma koydular öptüm öyle güzel bir duygu gerçekten bu dünyada yok kızlar cennete gittim geldim sanki 🌸daha sonra dikisimle falan uğraşmışlar ama ben zaten baygın olduğum için pek birşey hatırlamıyorum bir zorlandığım konu da bebeği cikarirkendi galiba mide bulantim çok oldu ama geçti zaten odama gecirdiĺer ayaklar uyuşuk tabi :) ilk yürüme çok zor falan diyorlar ama ben hiç zorlanmadim sadece yani sabit bir yerde saatlerce oturup kalkınca bir his olur ya öyle birşeydi benimki yarim tür hemşire yürüttü daha sonra bıraktı zaten ben hiç uyumadım sürekli yurudum bebeğime kendim baktım emzirdim ettim dikiş yeri bıçak kesiği gibi ağrıyor o kadar ben başka ağrı hissetmedim zaten onu da ağrı kesiciyle hemencik yönettiler o ağrıda kalmadı şükürler olsun ben çok çabuk kendime geldim 8 gün oluyor doğum yapalı hiç yapmamış gibiyim 💃 size tavsiyem sürekli yürüyün sormak istediğiniz birşey varsa yazabilirsiniz kızlar ❤