aminegunes24 Kızlar 38+6 oldum bu gün iç çamaşırım baya baya kaç defa ıslandı acile gittim sadece 1 cm açılmam var suyun var dedi sizce açılmamın ilerlemesi için napsam tavsiye istiyorum 😍🤗🤰
41esra aminegunes24 38 haftamda bi cm açılmam vardı squat ilişki plates topu günde en az bi saat yürüyüş sıcak suya oturuş herşey yaptım iki hafta boyunca bi cm den yukarı çıkmadı 🤷🏻♀️ 40+2 de suyum geldi sonrasında ilerledi canım kendi gelmek istemeyince ne yapsan olmuyor🤷🏻♀️🤣🤣🤣
Htcockl29 aminegunes24 39+4 günlük bebişim hiç Açılmam Yok Doktor Cuma Gel yatışını Yapıp Suni Sancı Verelim dedi Napıcam Bilmiyorum 🤷♀️
12340 aminegunes24 Merdiven inip çıkabilirsin duş al Bide ilişkiye girmek de doğumu hızlandırıyor Hurma yemek
Boncukbeyinannesi Çömelme hareketi, ılık duş, pilates topu üzerine oturup daire cizmek bunlar açılmayı kolaylastirir
Pinarx07 Htcockl29 banada cuma ya suni verelim ya sezaryen diyo 1 cm acilmam var nisanda geldi rahimde yumusamis ama gelmiyo bebek kanalda degil dedi zor gibi normal diyo 😔
Yenianneadayi2208 aminegunes24 düşmezsin kuzucum ama korkuyorsan merdiven in çık, squat yap sıcak duş al.İyi gelecektir