Elifzkan-Ball Merhaba çalışan anne adayları suan durumlarınız nasıl ben 28.deyim yasal iznime 4 hafta var fakat kısmet olursa 37. Ye kadar gitmeyi düşünüyorum
Oglusumm Elifzkan-Ball 35. Haftam 37ye kadar caliscam ins ama cok zormus acayip yoruluyorum hele bel ağrısı 😕mesai bitsin diye dakikalari sayiyorum artık 😏
Yamangiller Çalışma saatlerimi 7,5 saate göre ayarlatabildim 20. Haftadan sonra. Biraz daha rahatladım gibi. Calisabilirsem benimde hedefim 37 🤗
Seydaaa 34+5 im benim de az kaldı inşallah iş yerinde zaman geçiyor evde çok sıkılıyorum sürekli temizlik yapmak istiyorum daha çok yoruluyorum 😊
Melmus Seydaaa evet çalışmak daha mantıklı bence. 3 gün önce 37 yi doldurup ayrıldım bende. Evdeyim şimdi ama o kadar çok yoruldum ki iş yapmaktan. Duramıyorum cunki sürekli iş çıkıyor. Çalışırken daha iyiydi 😁
Seftali haftadayım riskli gebelik grubunda yer aldığım için doktorumun değerlendirmesine göre karar verilecek ama inşallah 37. haftaya kadar çalışabilirsin derde doğumdan sonraya daha çok iznim kalır 😊
Elifzkan-Ball Seftali inş sağlıkla alırsınız kucağınıza bende onun dersindeyim işe daha geç dönmek 😅 ücretsiz izninide şimdiden takep ettim onaylandı bakalım ne kadar gec o kadar iyi
Zelihaferhat Bende 25 haftaligim gercekten bel ağrısı çok zorluyor artık mesai bitsin diye can atiyorum
Seftali @Elifzkan-Ball ücretsiz izin almayı düşünmüyorum çünkü ben raporlu iken bile evden çalışıyorum hatta bazı isleri mecburen gelip iş yerinde yapıyorum. Izin almam pek bir şey ifade etmeyecek bedavadan çalışmış olacağım o yüzden almamak daha doğru olacak 😊😉
la_tahzen Ben de 37 ye kadar dayanmaya çalışacam, sonrasında ne kadar az bakıcıya bırakırsam o kadar iyi, bakalım rabbim güç versin
Busraaras 38+3 haftamızdayız bu hafta 38 haftamızda izne ayrıldım ev hizmetlisiyim son 1 haftadır zorluk yaşadım ama şuan 3 günüm çok sıkıcı geçiyor 🤦🏻♀️ Bir an önce kızım gelsin diye sabırsızca bekliyorum
Elifzkan-Ball Ben öle üstün körü yapıyorum toz al sil süpür dip köse yapmıyorum onu doğuma 1 ay kala bütün aile seferber olup yapıcaz inş 😀
Aydannnn Ben 30. Haftamdayım 32. Haftamda izne ayrılacam. Doğumum yaza denk geldiği için okullar kapanıyor iznim yanıyor kullanamıyorum o yüzden yanmasındansa izin alcam mecburen😉