Merhaba hanımlar benim ilk gebeliğimde bebeğimin yaşamla bağdaşmayan bir anomalisi olduğu için gebeliğim sonlandırılmıştı normal doğumla bebeğimi doğurdum. Şimdi ikinci gebeliğimi yaşıyorum ilk gebeliğimdeki problemden ötürü detaylı ultrason haftamı geçirene kadar kadın doğumcu aynı zamanda perinatoloğ uzmanı doktor kontrolünde ilerledim perinatoloğ yaşadığım şehirde fakülte hastanesinde vardı şu an 31. haftamdayım ve olursa epidural normal doğum yapmak istediğim için özel hastaneye geçiş yaptım bugün kontrole gittim ve doktor doğumu nasıl düşündüğümü sordu bende olursa normal doğum istiyorum dedim (bu arada ilk doğumumda bütün doktorlar ilk bebeğin normal doğum hakkını kaybetme dedi diye sezaryen doğum yapmadı) ama bugün doktor ilk gebeliğin kötü geçmiş kötü deneyimler yaşamışsın neden kendini bir daha o psikolojiye sokuyorsun dedi siz anne baba olarak özelsiniz şu an bebeğinizde özel bir bebek neden riske atıyorsun ben sezaryen öneriyorum dedi benim kafam çok karıştı sizce ne düşünmeliyim bilmiyorum?