Mrymmm__ Busra9290 ben hic aksetmedim desem 🙈🤭 hep heveslenirdim acaba hamile kaldimda neye asericem ama 25 haftalik oldum simdiye kadar hic asermedim ☺️
Aysesen80 Busra9290 bende bisey aşermedim su an 30dan sonra kahve dibi yemeye basladim sanirim aserdigim tek sey
forever23 Busra9290 bende hamilelikten önce heves ediyordum neler aşerir yerim diye olmadı yani hatta çoğu yiyecekten soğudum
Busra9290 Mrymmm__ bende hep aşermek istemişimdir 17 haftalık benimde hiç olmayadabılıyor demek ki :))
Zisanmery Busra9290 ben kötü yollu aşerdim herşeydne tiksindim 6. Haftad abi başladı 15 teyim hala geçmedi her gün kusuyorum her yediğimi çıkartıyorum ne zaman geçer bilmiyorum ama hayatım çok zorlaştı
Mirayse1 Busra9290 hamile oldumu öğrenmeden baslamıstı hala hergün birsey aseriyırum nerdeyse bulamadmz zaman rüyalarıma giriyor. Yiyincede mide bulantımı cok rahatlatıyor. Kızımdada cok midem bulndı ama erik haricinde hiç aşermedm o da zaten mevsimiydi.
Tugce1803 Busra9290 Aşerme diye birşey yoktur. O yüzden öyle ne zaman başladı diye bi soru olamaz💁🏻♀️
busetmr Öyle bi asermem olmadı sadece 11. Haftada turşu suyu çok istedi canım bir kere okadar sonrasında zaten herşeye karşı isteksizdim hala da öyle 🤷