Gijok hulya1406 mutlu sona dogru adim adim bakalim bebek suan ters doner insallah bi normal dogumum var bunuda normal istiyorum hayirlisi 🤗 cinsiyet ne senin
hulya1406 Gijok benimde tersti en son 3 kontrolde n beri ters diyor doktorum.Yaş kaç sizin,kız bizimki.🙏☺️
Lalammm hulya1406 bizimki oyle bir yatmisdiki nasil bi pozisyon dr bile cozemedi 😂 benimkide kız 😍 ilk gebelik cok heyecanliyim ins saglikla normal bir dogumla olur kızlarimis
BabyThalia 28+3 teyiz, burun kanaması ve mide yanmaları geri geldi, idrara çıkma arttı🙃hayırlısı artık çekeceğiz biraz daha😅
Lalammm Gijok akinti bendede 2 haftadir cok artti cesme gbi akio valla ya 🤦♀️ koku yok bende ama bi beyaz bi sari bi yesil 😭
Sseyma1 Lalammm bizim en büyük sıkıntımız mide yanması akşamları beni mahvediyor ne uyutuyor ne nefes aldırıyor rahat 😢 sağlıkla gelsin de bebişlerimiz hepsini çekeriz tabi 🥰
Lalammm Sseyma1 ay bende sukur suan yanma yok ilk uc ay brnre yanma cok oldu birde 20 li hafayda oldu suan yok soguk yogurt ve sut iyi geliyor cnm
Zuhal14 Sseyma1 bugün kontrol e gittim bende de oluyor du ara da mide yanması gaviscon verdi doktor sende sorarak kullanabilirsin
1Kubrakara Lalammm 31+6 en son 1 dogumum 10 kasım gösteriyor. Akıntı maalesef bende de var sertleşme ara ara sancı. Hareketlerde de azalma var yeri daraldı sanırım büyüdükçe kilosu 2.100 kiloydu 1 hafta önce
Lalammm 1Kubrakara oy masallah ben 27+5 de gtmisdim 1060 di kilosu haftaya gdecegim bakalim ne olmus hayirlisiyla dogsunlar hepsi insqlah
Pinkyellow Gijok yok canım bende koku ve kaşıntı yoktu sadece su kivamin şeffaf olmayan akintimvardi ama günde 5 kez fln degisiyodum camasr.simdi geçti ama çok şükür
Elifinzeytini bizimde 20 kasımdan sonrası sezeryan olucak ikinci bebeğim kızım var oğlumu bekliyorum inşallah🥰 tek sıkıntımız çatı kemiği denen yerdeki ağrı bacaklarımı açıp kapatamıyorum resmen