Okyanusymn Kızlar ıkı gundur sadece bacaklarımda eklem agrılarım vardı. Bugun dahılıyeye gorundum testlerımı yaptırdım. Crp degerım 20 cıktı. Doktorum birazdan arayacak benı. Fakat daha önce böyle yuksek cıkıp tedavi olan varmıdır acaba ? 11+4 gebeyım 😢
babysevgi Okyanusymn crp yüksek olması enfeksiyon belirtilerinin arasındadır ama çok yüksek değil antibiyotik verebilir en fazla endişelenmeyin birçok anne hamileleği boyunca antibiyotik kullanmak zorunda kalabiliyor
Ezgi_3434 Okyanusymn benim daha da yüksekti canım antibiyotik kullandım hatta hastaneye yattım serum yedim eğer ilaca cevap vermeseydi bünyem doğum olucaktı ama çok şükür düştü hala kullanıyorum antibiyotik merak etme düşüyor değer bebeğimde gayet iyi içini ferah tut
Tatlianne_ Okyanusymn benim bir ara 120 çıkmıştı 3 gün yattım hastanede serum verdiler sürekli 20 lere düşüncede taburcu oldun ilaçla 0 a düşürdük
Pinkyellow Okyanusymn benmde bı kaç yıl önce 58 lerde çıkmıştı ama ben zaturreymisim penisilin iğnelerle iyilesmistim antibiyotik takviye almıştım geçer korkma ama bol bol yoğurt ve meyve ye bide çok su iç
Bellaaa Okyanusymn dut kurusunu kaynat cezvede sabah ve akşam yemekten sonra. Sonra da birer bardak iç Günlük kaynat iç. Dua edeceksin kardeş.. Crp inflamasyon yani iltihap göstergesi.. Crp değerin düşecek.💕🙏
Asn Okyanusymn turna yemişi yedim her gün bir avuç. Bir diş de sarımsak çiğneyip yuttum 18 di değerim bir haftada düştü