Rabiamasat Kızlar lütfen hamilelikte normal diyin sadece ben de yoktur umarım bu hafta böyle oldum çok afedersiniz aşırı derece kaşınma ve tahriş var napmam lazımmm😞
ElifKarata Rabiamasat kaşınma tahriş genelde enfeksıyon mantar belirtisi canm istersen doktoruna danış gittiğinde
Kdrfts Rabiamasat tras bicagi yada kullanilan agdaylada alakali olabiliyor bende de 2 ay once oldu agdayi degistirdik gecti canim tabi mantar enfeksiyonda neden olabiliyor
brccelik Rabiamasat ben kokulu pedlerden kullandığım zaman olduğunu farkettim o yüzden uzak duruyorum sirkeli suyla temizliyodum iyi geliyodu dene istersen
ArslanHavva Ciqdem onu denedim ben heralde fazla tahriş olmuştu ondan cok yandim evde dört döndüm valla inanılmaz yanmıştı 😊
Keriminmutluannesi Rabiamasat genelde enfeksiyon mantardan falan oluyo bende aynı durumu yaşadım doktorum ilaç yazdı sonradan düzeldi
OzlEmrah Rabiamasat Eğer kaşıntıysa sadece idrar da enfeksiyon çıkmadıysa Travazol diye bir krem var onu kullanabilirsin doktorlar öneriyor ve anında kesiyor kaşıntıyı