Sabinna Kızlaar 39+2 yim ama bebeyin kafası çanaga inmemiş. Kanala girmiyor bebek. Doktor bu haftalarda artik inmesi lazım dedi😔 normal doğum istiyordum, ama ne sancım var ne açılmam, boyle bir şey yaşayıp normal dogum oldu mu aranızda?
Edizhanmom Sabinna bende seninle aynıyım dün kontrolde bas asagı ama kanala inmemiş dedi ne nişan var ne sancı bekliyoruz öyle 🤷🏼♀️👀
fosforlukalem Sabinna 39+3te 10 dakikada 1 gelen sancıyla hastaneye gittim. 3 cm açılmam vardı. Yatış yaptılar, açıklık 6-7 cm oldu hâlâ kanala inmedi. Muayene ederken ebe suyumu patlattı ondan sonra bebeğim kanala indi, normal doğum yaptım
Pinarx07 Sabinna bende bugun 39+1im muayne oldum 1 cm acilmam kanalda degilmis bnmde cumaya kadar karar ver diyo doktorum suni deneriz yada cumartesi sezaryan diyo hemen millet bekliyo 40 41 hafta niye hemen sezaryen diyo anlamadim cok acitti cati muaynesinde tetikledim diyo kanamam oldu kafam karisti benimde baska bir doktora daha gitmeyi dusuniyorum 😐
imran06 Ilk doğumum 39 haftada oldu bi gun öncesine kadar da oğlum kanala bile girmemişti ve yeni dönmüştü sancıyla doğuma gittim ama bebek kanalda değildi yeni dönmüştü bende dedim.bu nasıl.dogacak böyle ama 2.30 saat de doğum yaptım korkma allah bi yola koyuyor yani