cillianne93 Merhaba Silivri bölgesinde özel hastanede doktor tavsiyesi verebilecek olan annelerim var mi ? Memnun musunuz,tavsiye eder misiniz ?
Eceee08 cillianne93 Anadolu hastanesi Duygu yardım kesinlikle sen sormadan hemen herşeyi söylüyor ben doğum yaptım memnunum çokk
cillianne93 Eceee08 kendisi Doğum anında yanınızda oluyor mu,saat kaç olursa olsun ? Çünkü orada ebelerin daha çok Doğum yaptırdığını duymuştum da
Eceee08 cillianne93 ebeler ilk ilgileniyor sonra doğum anında doktor geldi çıkardı sonra dikiş varsa doktor yaptı ilgilendi Ben gündüz yaptım ama gece de yapsan ara haber ver demişti . aklına bişey takılrsa hemen msj atıp sorabiliyorsun cevp veriyor o yönünden çok iyi bide normal doğum istiyorsa kesinlikle plates topuna otur hareketler var yap son günler yürü ben onun çok faydası olduğunu düşünüyorum 6 cm açıkla gitmişim haberm yok doktor bile şaşırmıştı ☺️☺️ Evde sancı çekmişim yalancı sancı sanmıştım
cillianne93 Eceee08 çok teşekkür ederim normal Doğumu destekleyen bir doktor olması benim için çok önemli ilk gebeliğim haliyle de düşünüyorum 😊