MelikeKrnz Merhaba Annelerimiz ben İstabul Ümraniye’de yaşıyorum bu hafta içerisinde Detaylı ultrason yaptırmam gerekiyor Bana Ümraniye santralde ERBİL ÇAKARA diye doktor varmış tanıyan giden var mı Doktor nasıl detaylı ultrason konusunda nasıl ve ya önereceğiniz iyi bir doktor var mıdır Annelerimiz
Blackpink MelikeKrnz A dan Z ye herseyi anlatıyor. Cok ilgili. Esin girip video cekebiliyor. Bebekle konusmasi cok tatli 🙂 bence dusunme git
MelikeKrnz Blackpink Bana da formdan bi annemiz önerdi randevu aldım doktora ama inşallah bende sizler gibi memnun kalırım.. Ya benim eşim aşırı pimpirik çok daraltıyor beni inşallah güzel sonuçlar alırız sSiz ne zaman gitmiştiniz
Blackpink MelikeKrnz ben 23 haftalikken gittim. Benim esimde asla erkek dr istemez ama bundan cok memnun kaldi. Hatta gidene kadar basimin etini yedi niye erkege aldin diye ama sonuç basarili 👍
MelikeKrnz Blackpink Bizim erkek konusunda değil ki bebekle alakalı her konuda öyle. Peki doktor detaylıda neler veriyor CD vs veriyor mu ☺️ kaç dk sürmüştü ve ne kadar ödeme yapmıştınız
Nilin_annesi Blackpink merhaba randevu almak için aile hekimi tarafından yönlendirilmek mi gerekiyor?
Blackpink MelikeKrnz cd vermiyor. 1 rapor 1 renkli foto 50 ye yakin renksiz foto veriyor. 12.30 da girdim. Saat 2 gibi ciktim. Birde bebek yuzunu gostermedi yarim saat yuru gel bida bakicam dedi. Esimde video cekti herseyi ince ayrintiya kadar anlatti. Birde ben kendi tahlil sonuclarimi gosterdim bilgi almak amacli onlarada bakti. Baya ilgili dr. Fiyati nakite 280 tl. Kredi kartina 310. Camlica erdem hastanesinin karsisinda hemen.
Nilin_annesi Blackpink merhaba randevu almak için aile hekimi tarafından yönlendirilmek mi gerekiyor?
Blackpink Nilin_annesi hayir klinigi arayıp randevu aliyorsunuz.adres ve tlf vereyim bakin isterseniz 🙂 216 316 4343 ya da 3167373 Doç. Dr. Erbil Çakar adına randevu alabilirsiniz Çamlıca medicana çapraz karşısı Akbank üstü Santral iş merkezi 5. Kat , d 12