Mehtapakgl Nazzeda ben aldım kuzum, amozandan aldım gri etrafında turuncu şeriti var baybjem marka çok memnunum rahat yatıyorum
ecembugra53 Nazzeda ben almadım evimde kırlentler var cok rahatlar çokta rahat ediyoru hem basımın altına hem bacak arama rahatça koyup uyuyorum 😂
Nazzeda ecembugra53 Ben rahat edemedim o şekilde özellikle sağ tarafa yatıp uyuyan bir insanım belki sol tarafa yatmamda yardımcı olur diye almak istedim 😊
2020-2020 Nazzeda ilk zamanlar çok memnun olduğum son haftalarda asla etkisini hissetmediğim yastık. Artık hamile yastığı da fayda etmiyorsa doğum yakın demektir 🥺
Nazzeda 2020-2020 Ben daha yolun başındayım ne kadar kaliteli uyku o kadar iyi benim için zaten sonrasında uykular haram oluyor dediğiniz gibi 😄
ArasMom34 Nazzeda e bebek baby mom çok fonksiyonlu yastık var ben aşırı memnunum ön ve arkayı destekliyor sadece büyük bişey değil
Angelsmom Nazzeda daha bugün geldi yastığım 1 haftadır hasretle bekliyordum 😍bugün yattım denedim bile çok rahat trendyoldan aldım 60 tl Fiyatı vardı. Umarım bel ağrılarıma faydası olur şimdiden memnun kalacak gibiyim
Nazzeda Nidaabaserr Dün gece yatakla yastıkla verdiğim savaştan sonra çıldırdığım için sıcağı pek önemsemiyorum artık 😄