busranas Hulya_ benim bebeğim şu an 3087 gram çokta iri bir bebek değil ama doktorum direk sezaryen dedi, sizin bu durumunuz bana ilham oldu çok teşekkür ederim demek ki doğum anında bile inebiliyor ❤️
Hulya_ busranas Normal istiyorsanız şansınızı deneyin derim benim sonuna kadar inmemesine rağmen doğdu çok şükür insallah sağlıklı hayırlı geçer doğumunuz❤️🤲🏻
Hulya_ Eha1 Gittim canım 3300 dü diye hatırlıyorum ama ultrason yanılttı 38 de 3750 gözüküyodu 39 da doğum yaptım 4400 doğdu doktorum ultrason yanıltabilir bu bebek daha iri bence demişti sadece dediği gibide daha büyük doğdu ☺️
Neslihanmetin Hulya_ gözünüz aydın Raabım saglık uzun ömürler nasıp etsin inşallah, haingı hastanede ve il de dıgum yaptınız acaba
Tugce1450 Hulya_ allah uzun omur versin insallah 🧡 Bırsey merk ettim ozeldemi yoksa devletteki dogum yaptınız?
Hulya_ Tugce1450 Amin çook teşekkür ederim 💙 Özelde doğum yaptım devlette bu kadar uğraşmazlardı diye tahmin ediyorum birkaç kez muayneye devlete gittim hiç iyi davranmadılar o yüzden devlete doğum konusunda olumsuz bakıyorum
prensesim35 Hulya_ âmin canım sağol bn 24 saat çektim açılma ilerlemiodu bnde sezeryan olmak istiyorum die bağırdım kimse takmadı bile acıdan dolayı öyle söylediğimi biliyolardı😂
Hulya_ prensesim35 Doğum hanede en son bende bağırıyodum tamam yeter artık dayanamıyorum alın bi şekilde diye doktor burdan sezeryana dönemeyiz az kaldı az kaldı diye diye oyaladı beni😅
Benimo gulsahyildizcolak niye çocuk düşünmeyen evlenmek istemeyen kadınlar kadın olmuyor mu ? Ya da çok istemesine rağmen mümkün olmayan kadınlar eksik kadın mi? Hepsini geçtim sezeryan olunca daha mı az anne hissedeceksiniz kendinizi? Ne kadar yanlış söylemler
Hulya_ Feyza09 Hayır yoktu şekerim üstelik şekerim olmamasına rağmen şeker beyaz ekmek hamur işi tüketmedim minimum seviyede tatlı yedim sağlıklı beslendim