HappyMom 🛍 🛒 📌 Canımız annelerimiz, sağlıklı takip açısından lütfen sadece indirim ve kampanya haberleri paylaşalım. Birbirinize olan sorularınızı özel mesaj ile sorabilirsiniz. 🥰
honeybooble HappyMom e bebekte yorgan ve yastık kılıfı 2’li set 80₺’den 20₺’ye düşmüş aldım bazı mağazalarda kalmamış olabilir ben alırkende tekti. Ayrıca müslinlerde ve battaniyelerde 2 al 1 öde vardı
MinelinAnnesi HappyMom E bebek’te gümüş göğüs koruyucu kapak 100 TL. Bir çok markanın 200 küsür yada 200’e yakın. İhtiyacı olan anneler değerlendirebilir🤗
L183 HappyMom Karaca nın kendi sayfasında 10 lu hastane çıkışı 99 TL erkek bitti ama kız bebek için var bakın derim
Mucuzemiz CİVİL de bez ve ıslak mendillerde indirim var çok uygun bende sipariş ettim bakın derim hanımlar
ayseclk34 BAZı file marketlerde molfix 1 numara bez 40 lısı 10₺ ben kartalda son bi tane kala gördüm yakın olan bakabilir ayrıca hasta bezi de paketi 26.90 dan 9 ₺ye düşmüştü doğum sonrası çok rahat oluyor 💐
Duygu726 Hepsiburada da dependlerde 9+9 ikili paketi 58 TL ye aldım bir paketi 29 TL ye geliyor çok uygun
AylinB English Home’da bebek nevresim takımlarında,pike, battaniye, havlu vb tekstil malzemelerinde indirim var.
Papatya3 Carrefourda uni baby deterjanla yuzde 40 indirimde. 1500 ml deterjani 27 tl, yumusaticisi 12.50 tl ye dusmus.
Havailgen33 Carrefursada bebek bezleri cok uygun 46li yeni doga 44lu 3,6 kilo sadece 20 lira Ben 4 paket aldim, 3 saate evimde oldu Bebek camasir detarjani ve sanun ve sampuanlarda indirimde
Ruya26 E bebek tekstile bakın kızlar mağazalara müthiş indirim var battaniye,nevresmlerde,oyun halısı vardı çok güzel ve içi dolgulu nevresim filan vardı %50 de hepsi birer tane aldım ben bulmuşken bu fiyata