Hayirli gunler Allah herkese kolay dogum nasip etsin. Bebek isteyen herkese nasip etsin insallah💙 biraz uzun tutucam🤭
20 agustos sabahi hafif sancilarla uyandim yalanci sancidir diyip pek takmadim hafif adetimsi sancilardi esimi ise yolladiktan sonra oturdum o sira sancilarim hala vardi ama az birseydi icime dogdu kalkip temizlik yapiyim ne olur ne olmaz bir baktin geldi dedim kendi kendime😂 kalktim evi iyice silip supurdum kilim falan silkeledim sonra sicak suyla dus aldim dustayken suyu belime ve kasiklarima tutup squat yaptim dustan sonra uyudum 1 saat kadar🙃 uyanir uyanmaz cit diye bi ses geldi bi kac kiside okumustum onlardan da bu ses gelmisti sulari geldiginde hemen lavaboya kostum oturur oturmaz suyum geldi onumude islattim😬2 bardak kadardi hemen esimi aradim 20 dkya gel suyum geldi dedim 20 dk neden hemen geliyorum dedi bi baktim geldi😂o ara cok duygusallastim kaynanam koronaydi ust katta karantinadaydi yanima gelemedi diye cok agladi balkondan annemde yoktu gurbetteyim erkek kardesim gelmisti 1 gun oncesinde annemde dogum baslar baslamaz ucaga atlayip gelicekti ki oyle oldu ama ucak saati biraz ucuktu… baya duygusal gecti hastaneye gitme maceram🤧yatis yapildi 2 cm acilmayla eltim yanimdaydi ziyaretci almiyolar esim 5 dk gelip gidiyodu sancilar vuruyodu ama o kadar sık degildi aksam 10dan sonra siklasmaya basladi acilmam ilerlemiyodu sonrasinda 4 cm oldu saat 12 gibi 8 9 cm oldu surekli dua okuyordum “summesebile yesserah” allahim zorlastirma kolaylastir🤲🏻 Hurma yedim sancim baslarken meryem ana otunu suya koydu kaynim eltim benimle gelince ona kaldi😂 sancilar cok sık vuruyodu bir ara cok kustum nedenini bilmiyorum🥴12 gibi dogumhaneye aldilar eltimde benimle girmisti kimse olmadigi icin onu aldilar doktorumu orda bekledim 15 dkya oda gelmisti Allah razı olsun annemin eksikligini bile hissettirmedi bana her sancimda sarildi ellerimi tuttu dogumuma girdi ikinirken ellerini sıktım beni tuttu🥺 ve artik cataldaydim ikinamadigim icin kesti doktorum ve bebegim kanalda cok kalmisti o sirada uyusturucu igneler yapiyolar vajinaya hic birsey hissetmiyosunuz bir kac ikinmadan ve bastirmadan sonra bebegim geldi🤧🤧tentene temasi yapamadik kordonu kesip direkt arkaya goturduler bacaklari morarmisti kanalda cok kalmaktan 5 10 dkya yanima getirdiler🥺o kadar degisik birsey ki allah isteyen herkese nasip etsin allah aratmasin🥺
ikinmayi cok iyi yapmaniz lazim ben hic ikinma egzersizlerine calismadigim icin benim icin zordu
acilma icin hergun hurma yiyordum squat pozisyonuyla yerleri siliyordum merdiven inip cikiyodum aile apartmanı oldugu icin evin içinde de cok hareketliydim hic durmazdim son gunler iliskiye de girdik ihlamur falan ictim baska yaptigim birsey yoktu suan 11. Gunumuz annem 1 hafta kaldiktan sonra gitti isleri vardi ilk gunler yanimda olmasi bile yetti sukurler olsun 1 haftadan sonra yalnız kaldim lohusaligim basladi resmen bogulacak gibiydim annemde gidince iyice afalladim ama simdi alismaya calisiyorum insallah gecicek bu gunler hep birileri yanimizda olucak degil ya🙃