Duuyygguu Merhaba Hanımlar, herkese selamlar ben ilk hamileliğimde 8. Haftada düşük yaşadım. Şuan 8 haftalık hamileyim. Dün midem bulanıyordu bugün sabah kalktım hiç bulanmıyor. Kasığımda bir his olurdu oda yok 😔 Korkuyorum. Bir şey mi oldu acaba😞
MYstryy Duuyygguu 2 . Gebeligim. Ve gebelik doneminden anladgm seylerden biride günü gününe tutmayacagi. Bir gun cok bulanir 2 gun kesilir dahakotu baslar o.biter bag agrisi kasik agrisi baslar o biter baska bisi. Belli bi sureden sonra vct alisir cogu gider 🙂
zynb_ozkn Duuyygguu canım benimde o haftalarda birden kesildi ben çok korktum hemen doktoru aradım gel kalp atışlarına bakalım dedi ve sorun yoktu zaten hastaneden gelince gene komaya girdim kusa kusa
010604 Duuyygguu benim 8+5 de bebeğimin kalbi durdu. 5 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an 8 haftalık ve iki gündür mide bulantısı v.s bişey hissetmiyorum bende korkuyorum.. Bugun kontrole gidecğm
pinaryg Duuyygguu şu an bende aynısını yaşıyorum 1 haftadır sabahtan akşama kadar midem bulanıyordu ama bugün birşey yok bende korktum 8+2 benim
Duuyygguu MYstryy düşük yaşadığım dönemde bulantımda vardı. Ama olmadı işte.. Hiç bir belirti garanti, iyi yada kötü gideceği anlamına gelmiyor biliyorum ama ☹️
Duuyygguu 010604 lütfen gidin🙏 Haber veririmisiniz. Güzel haberlerinizi duymak çok iyi gelecek. Benimde haftaya pazartesi kontrolüm var.
MYstryy Duuyygguu aynen oyle benimde bir kaybım var cok guzel giden bir hamilelikti. 29 haftalikken gunduz o kadar kipir kırpırken gecesi aniden kalbi durdu. Bu 2. Gebelgm bundada bastan beri kanama yasiyorum hastanelerse yatmak zorunda kaldim 5 gece gider dedm tutundu suanlik 15 hFta 1 gunluguz. Yani anlicagin harika bir hamilelik gecrsnde olan oluyor kotu bir hamilelik gecrsende olmicagi varsa olmuyor. Allah sgnip dua etmekten baska care yok o yuzden en güzeli kafadan biraz atmaya calis ben artik oyle yapiyorum tedbirimi aldm diyorum bisj olcaksa zaten artik engel olamam diyorum. Nasbi varsa dogacak yoksada naparsam yapim kendimide oldrsem gidicek deedim. Artik takmiyorum ackcasi rabbm saglkla kucgmza almayi nasp etsin
Duuyygguu zynb_ozkn Sağlıkka kucağınıza alın bulantılarda bitsin bir an evvel tadını çıkarın hamileliğin ❤️
Duuyygguu MYstryy Tamamıyla sizin gibi düşünüyorum. Ama çok istiyorum tüp bebekle hamile kalıyorum. Aynı süreçler zor. Ben elimden geleni yapıyorum. Gerisi takdiri ilahi🙏 Sağlıkla doğsun bebeğiniz❤️
Duuyygguu 010604 sizin için rahatlamış olurum bakalım ben bulantı bekliyorum 😂 Allahım inş. Benimledir🙏
010604 Duuyygguu duygu hanım doktora gittim Bi problem olmadığını söyledi Normalmiş böyle şeyler endişe duyulacak bişey olmadığını belirtti.