Kubra80 Mimarhanim allah yardmcın olsun cnm bende serklajlıyım dikişin mi açılmış nasıl açılman olmuş
Flamingo44 Mimarhanim ilacın adı ne biliyor musun? Bende Bi druma sorayım. Burası sağlıkta berbat bir yermiş maalesef. Ciğer geliştiriciyi bile ben söyleyince verdiler
Mimarhanim Flamingo44 sordum canım magnezyum veriyorlarmış ama 12 saat aralıksız veriliyormuş, bebeğin sinir sistemini koruyormuş bu şekilde. Sende söyle bi. Hangi şehirdesin ki ciğer geliştirici iğneyi sen demeden yapmıyorlar
Mimarhanim Mervenur_kcbs Hazal21 Sevgi6161 CerenNisaSecilmis M_N_R Allah’ım razı olsun kizlar🙏 hepinize teşekkür ederim dualarınız için 🙏
Monorassa Mimarhanim 28 haftaligiz 26 ci haftaya denkmis iki hafta geriden geliyor plasentayla alakalı diyorlar yetersiz mis
Mimarhanim deniiizz Esselma Yenianneadayi2208 Allah’ım razı olsun kizlar 🙏 dualarınız moral veriyor 🙏
Esselma Mimarhanim Allahım sağlıkla en hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin. Bebeğini de seni de esirgesin inşallah
Yenianneadayi2208 Mimarhanim inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına.Dualarım snnle. Biliyorsan bol bol ayetel kürsi oku.Rabbim evladın eğer erken doğarsa güç kuvvet versin.🤲🏻
Flamingo44 Mimarhanim Balıkesir Edremit maalesef. Magnezyumu tablet olarak alıyorum ben ama yine kontrolde Bi sorayım. Teşekkür ederim
Mimarhanim Dlktpl çok iyi canım , ben açıldıktan sonra kapanmaz dedikleri için tedirgin oldum. Umarım ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız 🙏
Mimarhanim Flamingo44 bende normalde tablet olarak alıyorum ama bu şekilde verilince bebeğin beyin ve sinir sistemini hem güçlendiriyormus hemde koruyormuş
Mimarhanim Elisss4016 Nur1903 MaviMasal fzcolak Nimesay1 EzgiAta Fatmakrbg Pinkchemistry Kubrabulutt31 Dualarınız kendimi iyi hissetmemi sağlıyor arkadaşlar Allah’ım razı olsun hepinizden 🙏 umarım geciktirebilirler doğumu. Şimdilik ertelemeye çalışıyoruz bakalım.