Asyaninannesi58 Merhabalar. Serklaj sonrasında pembe/kahve arası kıvamlı bi akıntı yaşayan oldu mu? 5 gün önce ameliyat oldum. Akıntım devam ediyor. Perşembe doktora gideceğim ama korkuyorum bi sorun olur diye
Kubra80 Asyaninannesi58 canım dikişten sonra pembe kanama oluyor bi kaç gün normal o ama koyu değildi benim kıvamı benm 2-3 gün fln sürdü
CerenNisaSecilmis Asyaninannesi58 benim 1 gün sürdü ama doktorum 1-2 hafta kadar sürebilir demişti ama benim kan dı yanlış hatırlamıyorsam akıntım da vardı
Aysun_Tugra Asyaninannesi58 benim doktorum da akıntı ya da çok az kanaman olabilir korkma demişti. Tabi yine de içinizin rahat etmesi için doktorunuza sorabilirsiniz.
minikbebeklerim Dikişten sonra çok az kanama olabilir demişti doktorum. Bende hiç olmadı ama olursa korkma normal demişti.
Asyaninannesi58 minikbebeklerim kanama gibi değil ya akıntı gibi geliyor afedersin mukus kıvamında gibi
CerenNisaSecilmis Asyaninannesi58 endişelenme canım yarına kadar bekliyemez isen ara veya mesaj at içini rahatlat