SevimErcis HasAdMe ben çok memnunum çok ilgili bir doktor hastanede çok güzel. Odaları herşeyi gerçekten memnunum
HasAdMe SevimErcis ben melikgaziye gidiyodum doktorum coook iyi ama hastane hic steril deil odalar berbat. 25. Haftadayim medicale gitmem sorun olur mu
SevimErcis HasAdMe bir sorun olacağını sanmıyorum canım Mustafa bey çok anlayışlı durumu anlatırsın sorarsa ☺
Ebrupoyraz kızlar bende hümaya gidiyorum ve memnunum aslında ama burda iyi değilmiş pismiş asla diyorlar vb. şeyleri görünce kafam karışıyor asla diyenler bi açıklamada yapabilirlerse çok memnun olurum
Melahat38 Bende Erciyes’te Bihter hanımın hastasıyım çok da memnunum. Gayet anlayışlı bir dr kesinlikle tavsiye ederim. Muayene ücreti 100 lira ödüyorum ben Doğum ücretini henüz konuşmadık.
Nefesim Melahat38 numarası varmı sızde acaba bihter hanımın vermişmiydi bende gidiyorum ama almayı unutmusum
Nefesim Melahat38 çok saçma ya ben onun hastasıyım ver her an bısey sorma ıhtıyacı duyabılırım oda cevap vermek zorunda doktorumsa parayı almayı bılıyorlar
Melahat38 Aynen öyle canım. Benim bir kez kanamam oldu hastaneyi aradım onlar ulaştık görüştük drunuzla dedi ebe iğne yapılacak dedi. Birde sende kilo ve tansiyon takibi yapıyor mu Bihter hanım? Bende yapmıyor ben kendim takip ediyorum sürekli evde.
Nefesim Melahat38 yol bayır hıc sormadı kılomu ben daha yenı basladım sehırdısındaydım dogumu kayseride bıhter hanımda yapıcam ama kıloyla alakalı bısey sormadı ama ilgili bi doktor baya ilgilenıyor
Sedamiray Bende şuan 4 haftalik hamileyim ama hala henüz bi doktora karar verip gidemedim ama akif bey e gidecem sanırım p.tesi gidicem ins. Diğer doktorların ücretleri çok yüksek geldi bana.