FeriDee Nefesim hüma da gönül erkan a gidiyorm memnunum muayene ücreti de uygun. Sendika varsa indirimli de oluyo
Senamustafa Nefesim Ben kızılay hastanesınde Sevda Uğur'a gıttım cok memnun kaldım. Muayene ucretı 65tl dogum ücreti ne kadar bılmıyorum tekrar gıdışımde soracam umarım uygundur 😉
SevimErcis Medical palace da benim doktorum ve çok memnunum. Doktorumun ismi Mustafa Oğuz Yılmaz şiddetle tavsiye ederim ☺
Nefesim FeriDee hüma da şeyma fenercioğlu varmı hemde tüp bebekçi benm bebegımde tüp bebekle oldu acaba nasıl bı doktor
PnarSazakBulut Hüma da Akif Yılmaz'a gidiyorum muayene ücreti 55 tl. 60 yaşında tecrübeli iyi bi doktor ama hümada Doğum yapmak istemiyorum Tekden Ahmet acere gitçem bu ay
Mevsen Bende aynı şekilde konu acacaktım ilk doğumumda erciyese gidiyodum zerrin avula memnundum ama muayene 75₺ cok geliyo bana erkek doktora gitmek istemiyorum . kesin öneririm diyeceginiz uygun fiyatlı yerler varmı acaba ?
Nefesim Mevsen erciyestede bihter hanım var onuda düşünüyorum aslında eger bulamazsam bihter hanıma gidicem
SevimErcis Nefesim Erciyes hastanesinde çalıştım ve en iyi kadın doktoru diyebilirim o hastanedeki çık ilgili güler yüzlü bi doktor hanım kendisi. Sekreteri Yeliz hanım da dünya tatlısı emin olun ☺
Nefesim HayriyeAlperen evet ülkü hanımı bende duydum ama hem muayene ücreti hemde doğum orda cok pahalı onlarıda düşünmek lazım