Sahraa Gamzebudak 20. Haftalık olduktan sonra yapılıyor ben 1. Dozu 22. Haftamda yaptırdım 2. Dozuda yaptırdıktan 1 ay sonra yaptırıyorsun
Lutfiye1 Eğer köyde yasamiyorsan yani toprak altında kalıp hayvan diskisina bulaşmış bir metalle karşılaşma riskin yoksa yapılmamalı canım şimdi linç yiyeceğim ama tetanoz aşısı sonrası gelişimi duran çok hamile var bir araştır derim
Nzehra4654 Lutfiye1 Allah korusun trafik kazası geçirse metal saplansa koluna kanadığında otomatik kana geçecek enfeksiyon yani kanıyla beslenen bebeğine. Sen mi vereceksin hesabını gece nasıl uyuyacaksın da bu laf ediyorsun. Köylülerin aşı yaptırması gerektiğini araştırana kadar anne kanındaki enfeksiyondan ölen bebekleri araştır bakalım hangisi yüksek çıkacak.?!
Feyza- Doktorum. Tek doz yeterli olur dediği için ben sadece bir doz yaptırdım o zaten 1 1.5 yıl koruyormuş yeterli gördüm bende sadece tek doz yapıldı ✅ 💐
Ffc2224 Gamzebudak canım daha ben dün sordum bebek hareketlerini hissedince yapılıyormus ben 17+6 henüz daha hissetmediğim için yapma taraftarı değiller normalde 17. Haftada başlıyormus en gec 24 haftaya kadar ben bekliyorum suan
Nzehra4654 Gamzebudak 16 ve 22haftalar arası sağlık ocaklarında ebe ve annenin ortak karar aldığı gün yapılabilir canım ilk doz