gizemonerr merve2009 öncelikle geçmiş olsun kuzum. Ben 7 ay sonra hamile kaldım, çok kasmadık hemen olsun diye ,hiç beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 🙏🏻
Deletedmom320 merve2009 canım gerekli testleri yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı doktorum B12 ve folbiol verdi bunları 3 ay kullanmadan sakın gebe kalma dedi tam dediği gibi oldu 4. Ayda hamile kaldım
Nzehra4654 merve2009 herkesin kürtaj sebebi doktor fikri bünyesi kan değerlerine göre değişiyor. Kimisi kürtajdan sonra hiç adet görmeden hamile kalıyor kimisi 3 yıl sonra.. burda bu başlıkta çok onlarca post açıldı. Güvenilir bir doktora görünüp tahlillerini yaptır muayene ol doktora sor en doğrusunu o söyler. Şahsen benim 6 ay beklemem gerektiği söylendi ve 7.ayda 4haftalık gebe olduğumu öğrendim gerçekten doktorun dediği gibi oldu yani
Zynp01 merve2009 doktor korunmana gerek yok hemeb çocuk yapın olur dedi yaptık ve oldu tam 1 ay sonra hamileydim
bebegim_28 merve2009 1 kürtajdan 4 ay sonra hamile kaldım 2 kürtajdan sonra bi defa adet oldum hemn hamile kaldım 😬😬 plansızdı doktorum 1 2 defa adet görmen yeterli demişti