Cupkek merhaba canım seni cok iyi anlıyorum bendede kendi mi bildim bileli düzensizlik var kilom falan normal kıllanmada yok sadece düzensizlik vardı 50,60 günde bir defa adet oluyordum evlendikten 1,5 yıl sonra cocuk istedik sonra doktora gittik doktor klomen +catlatma iğnesi verdi beni baya kötü etkiledi yatak döşek yatıyordum resmen tutmadı adet oldum diğer ay tekrar verdi yine baya kötü oldum yine tutmadı doktorum sonra rahim filmi cekelim dedi eşimde kabul etmedi 2,3 ay ara verdik sonra farklı bir doktora gittik doktor duphaston verdi 5 gün kullan adet olacaksın dedi adet oldum adetin 2. Gününden itibarende femara kullan dedi 5 gün boyunca kullandım adetim yine baya gecikti ama karın agrım kasık agrım baya vardı yine adet olacam diye düşündüm ha oldum ha olacam derken 47. Günü mide bulantım baş dönmem olunca test yaptım pozitif kan verdim 6 haftalık hamileyim 😅 suan 17+6 haftalık kısacası eğer kilo problemin yoksa hiç canını sıkma en güzel zamanda gelir bebişin pcos o kadarda kötü bir durum değil stres yapma yeter biliyorum elinde değil ama 🙏🏻 Umarım en kısa zamanda allah sanada nasip eder 🌸🙏🏻