Gunayaltundas Saat sabahın 5′i allahın cezası mide yanması yüzünden bi türlü uyuyamıyorum ne yapsam geçer soğuk süt içtim kaç defa geçmiyor
Aselberkan Gunayaltundas rene duo şurup hep yazıyorum belki yardımım dokunur diye ama bir tek o kesiyor eğer geçirmez de gaviscon da icebilirsin ama her annenin bünyesi farklı mesela beni gaviscon etki etmiyor renie geçiriyor deneyerek bulacaksın doktorun ile görüş muhakkak
yumukeller Gunayaltundas şuan bende aynı dertten yatamıyorumm. 34 haftaligim yeni çıktı buda boğazım mideme kadar yanıyor resmen. Napacagimi ne yiyecegimi şaşırdım
Sibelsncar Gunayaltundas bende aynı birde sıcak patliyacagim anacim birde oğlum uyutmuyor sıcak salla salla midem bir yandan yangın yeri gaviscon içip yaticam mecvur
Gunayaltundas Aselberkan Kesinlikle gider gitmez soracağım doktora resmen mahfoluyorum cayır cayır yakıyor boğazımı
Gunayaltundas Sibelsncar Yatakta bi sağa bi sola dönüp duruyorum sıcak hava ağırlık mide yanması mahfoluyorum şu saat oldu uyuyamadım
yumukeller Gunayaltundas aynen valla şimdiden hazırlanıyoruz galiba uykusuz gecelere Allah yardımcımız olsun 😊
Loyasteri Ayyyy ben de 31 haftalıgım ve suan bu şekilde başladı çok kötü bi durum ya mahfoluyorum cidden geceleri mide yanmasından internette okumuştum badem iyi geliyormuş