Zehra14 Bebegin Dogum tarihi soylendiyi zamanmi gerceklesdi? Kimlerde oyle olasilig oldu? Yani olma olasiligi yuksekmi ilgimi cok.cekiyor yardimci.olsaniz 🌸
Mdelaaal Vallahi bana 9 eylülde gelir dediler belmedeyim 😇 en büyük ablamınki günü gününe tutu diğer ablamınkinde 20 si dediler Ablam 19’zunda akşam doğurdu 🤓
Prensesim2018 Mdelaaal bende 9 eylul bakalim ne zmaan gelecek bebis ilk kizim 4 gun daha gec dogmustu bunuda merak etmiyor degiim 😂
Prensesim2018 Mdelaaal kasilma oluyor arada ama yalanci sanci sanirim nefes almakta zorlnama uyuyamama heryerimin agrimasi hareketlerimde kisitlama yurumekte zorlanma istah azalmasi bas agrisi ohoo daha varda var az kaldi diye zor cnm ama gecer inslalah 😂😂
Mdelaaal Prensesim2018 ahada kedimi buldum bende sadece ishalde ekle oda var oda doğum belirtisi açılma oluyormuş diye duydum 😀
Prensesim2018 Mdelaaal evet cnm bende duydum bende kabizim malesef oda var unuttum anam ahliyor lavaboya cikinca dogum yapiyorum resmen 😂😂
Mdelaaal Prensesim2018 ay ben bazen korkuyorum ya birtane program vardı Hamile olduğumu bilmiyordum diye orda kadın tuvalette doğum yapmıştu 😁😁