Nur_nur06 38 haftalığım bugun ağda yaptırdım Genital bölgeye doğum için, ama çok acıyor kızlar napsam geçer pişik kremi gibi birşey de yok bebek için aldığım sudocrem var acaba işe yarar mı yada başka ne yapmalıyım
MinnieMouse Nur_nur06 sudocrem kil koklerini uyariyo, tavsiye etmem. Cok hizli iyilestirir ama sakal cikarmak icin kullanan arkadasim bile vardi ona gore kullan 🤭 buzu bi beze sarip kompres yapabilirsin hem acisini hem varsa kizariklik sislik alir. Hem de gozenekler hizlica kapanir.
Fatmayrc Nur_nur06 saf zeytin yağı varsa onu pamuğa dök sür yada bebek pudrası sür oda yoksa yanık kremi sür rahatlatır
Nur_nur06 MinnieMouse teşekkür ederim canım buz deneyim 🌸 sudocrem için kafam karıştı şu an bebek için de mi kullanmamak gerekir o zaman
MinnieMouse Nur_nur06 valla ben almadim🤭 sebamed kullandim cok memnundum hic pisik olmadi sukur, fiyati pahali geldigi icin ebebekten babyme aldim bi haftadir kullaniyorum. Kremin dokusunu sevmedim ama pisik olmadik cok sukur🤭
Melis89 Bepantolbaby canım sürüyorum bacak aralarıma ve genitalimin üst bölümüne ertesi günü bişe kalmıyo
Denizyrtts Tüy dökücü krem kullanmak zararlımı bileniniz var mı acaba postu görünce bende sorayım dedim ☺️☺️
Seyda83 Denizyrtts ZARARLI DEĞİL CİLDİNİZİN HASSASİYETİYLE ALAKALI.AĞDADA TRAŞ BIÇAĞIDA AYNI ŞEKİLDE ÇÜNKÜ.HAMİLELİKDE BUNLAR BİLE ÖNCEDEN YAPMASADA ALERJİ YAPABİLİYO.ZATEN ARAŞTIRINCA GÖRÜRSÜNÜZ.HEPSİ AYNI YANI.KÜÇÜK Bİ BÖLGEYE YAPIP ANLAYABİLİRSNZ HANGİSİNİN SİZE İYİ GELECEĞİNİ BU SÜREÇTE