İyi akşamlar herkese hanımlar…
39+1 de oğlumla kavuştuk şükürler olsun ki…
- Haftadan itibaren nst bağlanmaya başladım sancılarım ufak ufak vardı sezeryanı kendim istedim normal doğum sancısını çekemem diye düşündüm ki zaten normal de olmazmış bu gün sabah yatışım yapıldı korkuyla titreyerek geldim hastaneye evraklar hazırlandı odaya çıkarıldım hemen damar yolu açıldı sonda takıldı en korktuğun şey sonda idi ama fazla acımadı takan kişi ile alakası olabilir bilemiyorum sonra sedye ile ameliyathaneye doğru yola çıktım ama ne heyecanlıyım bilemezsiniz 🙏🙏 ameliyathaneye girdiğim de ortam beni çok gerdi açıkçası ama akışına bıraktım belden iğne vuruldu ayaklarım da sıcaklık oldu sonra yatırıp önüme örtü serdiler daha sonrasında ameliyat başladı ameliyat boyunca konuşulanları ve yapılanları biliyorsunuz bebeği çekerken karnınıza basılıyor nefesiniz kesiliyor ve o ağlama sesi geliyor acı hissetmiyorsunuz ama çekiştirmeleri hissedeceksiniz
daha sonrasında 25-30 dakika sonrasında beni çıkarttılar çıkarken kustum anestezi midemi çok bulandırdı odama geldiğimde 5 saat sonunda sondayı çıkarttılar ve ayağa kaldırdılar acaip can yakıcı ve zor bi süreç aslıında ama yürüdükçe rahat edeceksiniz diye umuyorum bol kayısı suyu sade kahve ve su içmeye özen gösterin Allah herkese kolay doğumlar versin ömürlü olsun bebekler inşallah sorularınızı cevaplarım seve seve 🙏🙏