Minikmucizem3 Sabah doğuma gidiyorum dualarınızı bekliyorum.😍 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲 Hayırlı doğumlar nasip eylesin mevlam cümlemize inşAllah🤲😊🐥
A_ys6604 Minikmucizem3 ne olur çocuğu olmayanlara dua et o kadar çok varki biz anneler olarak rızık iman huzur sağlık isteyelim yine ama anne olarak ilk önce gözü yaşlı bi umut bir nefes dileyen ler var onları unutma olur mu doğum da
Ranadlbl Allah kurtarsın inşallah sağlıklı sıhhatli bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🤲 darısı bana olsun diyelim 38+6 olduk bugün ufak ufak kasıklarıma sancılar girmeye başladı .. 😊
Unicornn Hayırlısıyla sağ salim doğurun inşallah arkadaşlar. Bende daha 15 haftalığım ama bebeğimi bir an önce hayırlısıyla doğurup öpüp koklamak sevmek istiyorum. O kadar zaman nasıl geçer bilmiyorum 😍
Aysegulkk998 Minikmucizem3 doğum yaptım dün öğlen dalar solunumda sıkıntı oldu strese girmiş küveze aldılar oğlumu teyzem dua et bize ben herkes için ettim :(
Minikmucizem3 Ranadlbl Evet canm spinal sezeryandi genel oldum : / Rabbim ağrısız sizisiz doğumlar nasip eylesin herkese
Unicornn emirasaff34_ Hayır daha cinsiyetini öğrenemedik göstermedi minnak 😍 2 hafta sonra yeniden gideceğiz inşallah öğrenirsek yavaş yavaş alırız birşeyler