ElifKarata Ysmnsml faydalı keyifsiz yorgun olduğum zamanlar da kellepaça ya dayanıyorum direk 😘😍😘 iliklerime kadar diriliyorum içince bence her gebenin haftada 1 içmesi çok çok faydalı
Thesra Ysmnsml Kelle paca sakatata girmiyomu benim doktorum hic bir sekilde tuketme demisti bende hamileligim boyunca hic tuketmedim ama cok faydali oldugunuda biliyorum suan bilemedim ne desem olur🤔🤔🤔
Hatce06 Ysmnsml ben yedim valla sormakta aklıma gelmedi açıkcası ne bulsam yiyorum hiçbirinide sormuyorum🤭😂
tubatayfun ElifKarata cok faydaliymis ama hayatda icemem ki kokusu bile midemi bulandiriyor nasil yesem acaba
Aliasaff Ysmnsml temiz bi yerden iç işkembe çorbasını bebeğin kilosuna çok iyi gelir doktorum tavsiye etti
ElifKarata tubatayfun bende bol lımon baharat atıyorum içine kokusunu alsın diye öyle içiyorum canm kokusu gelmiyor bana mis gib i
Aliasaff Thesra güvenilir bir yerden yemek şartı ile tüketmek lazım her yer Temiz olmadığı için haklısın
Heather Ysmnsml komşumuz tüm gebeliği boyunca bir tek kelle paça yiyebildi🙂 canavar gibi 3 çocuğu var maşallah🙂 söylemeye gerek yok tabiki temizliğine emin olduğunuz yerden yemeye özen gösterin🙂 şifa olsun inşallah size ve bebeğe💖
znurstnKaraca Ysmnsml kelle paça sakatat oluyo ama yasak benim doktorum kesinlikle sakatat tüketme dedi zaten sevmemde😁
Thesra Aliasaff Ozaman ye gitsin kuzu annemde ağbime hamileyken işkembe aşermiş😂😂yemiş çokda zeki bir çocuğu var😂😂