Mimartezeanne Mehtappp_ evet kızlık soyadımı almak isterdim bende ama paragraf gibi oluyor iki ismim de uzun evlendiğimdeki soyismimde uzun o yüzden iki isim önermiyorum
Girlpowerbabe Mehtappp_ benim iki ismim var ilkini hiç kullanmam öylece fazlalık yapıyor kendi soyismim de resmî olarak durduğu için 2 isim 2 soyisimli bir tekerleme gibi upuzun bişey oluyor🥴 bence kendi soyismini de kullanmak isteyen biri için 2 isim zorluktan başka bişey değil
Guni1- Mehtappp_ iki ismim var eşimde iki isimli.. Hayatım boyunca soyadımda uzun olduğu için sınavlarda kodlamada sorun yaşadım ama hep sevdim çok sevdim.. Şimdi oğlum olacak ve 2 isimli, eşimin 2.ismi oğlumda yaşayacak 🤗😊
Mesudeazem Mehtappp_ olmaz bence canım bende iki isim koyacağım inşlh oğlumun adını Aliazem💙içinden ne geliyorsa onu yap
Melikeceren CansuAbinik ben hem iki isimli hemde iki soyisimliyim bence gayet güzel farklılık oluyor 😂herkes abla başka yok muydu daha alsaydın diyorlar ama bence çok güzel 😂😂
CansuAbinik Melikeceren ahahhaha 😂😂🙈 Ne kadar güzeeell. Hastanede dosyanızın bulunması epey zor oluyordur 🙈🙈🙈