Sylwiart Kızlar normalde de cildim hep kuru, duştan sonra Ve gün içinde Cildime hep nemlendirici kremler uyguluyorum. Ama şuan 4 aylık hamileyim ve bitkisel olarak ne tür kremler yada vücut yağları öneriyorsunuz????
Nzehra4654 Sylwiart 4.haftada gebe olduğumu öğrendiğim gün doktoruma sordum hindistan cevizi yağıyla başla ilerde yeterli olmadığını düşünürsek tıbbi krem yazarım dedi o gün başladım bir iki belirsiz çizgim oldu şükür başka bişeyciğim yok. Yağı boyundan başlayıp ayaklarıma kadar her yerime sürdüm arkadaşım omuz kısmından çatlamıştı misal. Şuan 35haftalığım 🥰
CerenNisaSecilmis Sylwiart bio oil hem karın çevrene uygulayabilirsin çatlak oluşumunu önlemek için hem cildine uygulayabilirsin araştırmanı tavsiye eserim kullanan biri olarak ben çok memnunum
Caglasy Ayimdan beri her aksam yatmadan once hindistan cevizi yagi suruyorum 37. Haftamdayim 17 kilo aldim daha yeni yeni minik catlamalar goruyorum.. kesinlikle bu donemde vucudunuza yenilemeyen birsey surmeyin ayni zamanda kakao, badem, susam yaglarini da Guvenle kullanabilirsiniz