Evet kızlar 1-2 gün öncesine kadar bende doğuramıyorum diye post açıp doğuranlardan oldum 🤩
Sürekli doğum hikayelerini okuyup acaba nasıl doğurcam diye düşünüyordum. Normal doğum istediğim için bu haftaya kadar bekledik. Salı günü zaten yatış vericekti doktorum. Dün akşam evde bir anda sancılarım başladı. Saat 19:30 gibi. Acaba gerçek sancı mıdır yoksa üşüttüm diyemi karnım ağırıyo derken saati 21:00 yaptım. Açıkcası doktora gitmeyede korktum biraz. Ama keşke daha erken gitseydim. Gittim muane ettiler 1 buçuk santim açılmam vardı. Bekleyelim dedi ebe. O sıra nstye girdim bebeğin kalp atışları yavaşladı. Meğer kakasını yapmış ve yutmuş. Herkes bi panik içinde tabi. Ben sürekli dua ettim 🤲🏻 Acil sezeryana aldılar beni bayıltarak bide. Çok şükür ikimizde sağ sağlim çıktık 🤲🏻 Doktorum sabah beni gördüğünde şans eseri bebeğin yaşıyor dedi ve çok şükür çok iyi dedi. Önlem amaçlı küvezde şu an. Bende iyiyim azcık karnım ağrıyor o kadar..
Allahım hepinizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağınıza almayı ve olmayanlarada bu duyguyu nasip etsin inşallah 🤲🏻 Uzun oldu hakkınızı helal edin. sormak istediklerinizi cevaplarım 🥰
Sonunda bende doğum hikayemi yazdım 😍