Sevgiyle54 Arkadaşlar bugün 16. Haftamdayım henüz hareketlerini hissetmiyorum yani arada bi şeyler oluyo gibi ama çok sık değil kilom da var biraz acaba acele mi ediyorum geçen cuma günü kontroldeydik herşey normal dedi doktor
Asliahmet Sevgiyle54 daha erken cnm ben 16+5 te hissetmistim yanlis bilmiyorsam 24 haftaya kadar hissetmemen normalmis 🌹 endiselenme bikac haftaya hissedersin💜
Nur1903 Sevgiyle54 ben kızımla birlikte 21. Haftadayım daha hissetmiyorum gittiğim prof dr kendi hamileliğini 24. Haftada hissetmiş ilk defa daha zamanın var 25 e kadar maksimum dedi oysa bebeğim çok hareketli 🧿 Sizin endişe etmeniz için daha çoooooook erken 🦋
Dlkozdmr Sevgiyle54 daha çok erken cnm çok zayıf olmama rağmen 14.haftdan sonra seyirme gibi pıt pıt ama düzensiz bazı günler oluyordu bazı günler olmuyordu en net 20. haftalarda hissetmeye başlamıştım..en düzenli de 25 haftadan sonra..
bebegim_28 Sevgiyle54 ben 20 haftaya kadar hiç hissetmedim zaten hissetmeye başladım başlayınca arada bir duraklıyor korkma
Sevgiyle54 Nur1903 çok kurcalıyorum çok yorumlar çıkıyo karşıma yanlış biliyorum ama kıyaslamaya gidiyorum ister istemez şimdi daha rahatım teşekkür ederim 🙏🙏
Sevgiyle54 bebegim_28 teşekkür ederim 2. Gebeliğim aslında ama 7 yıl var unutmuşum biraz daha sabretmeliyim öyleyse 🤗