Abzekh Kızlar 37 ye girdik. Doktorum hazırlık için adaçayı ve hurma önerdi. Pilates topu üzerinde hareketler önerdi yapıyorum elimden geldiğince. Yürüyüş falanda önerdi ama ben yapamıyorum. Siz neler yapıyorsunuz kolay doğum için önerileriniz var mı?
egeninincisii Abzekh 😬38 haftalığız. Çömelme hareketi ile yürüyüş önerdi ama hiç birini yapmıyorum. Arada aklıma geldikçe çömeliyorum da, yürüyüş sıfır.
Ronyaseda Abzekh Perine masajı, çörekotu yagi icme, merdiven ince cikma, adaçayı içme, yürüyüş, plates, kegel egzersizleri yapma 🤭 Bende 34 cü haftamdayim 35 den sonra başlarim yavaş yavaş
rose90 Abzekh ben 30. Haftadayim merdiven inip çıkıyorum squat ve esneme hareketleri yapıyorum nefes tekniklerini uyguluyorum
egeninincisii Abzekh 👀1 hafta hurma yedim, bebeğim o hafta az kilo aldı. Ben de kafaya taktım hurmadan mı acaba diye, hurmadan soğudum. Duş alıyorum ama sürekli , hem rahatlatıyor hem de açılmayı hızlandırıyormuş.
Ebrulig Birgünlük rutinim🤦🏻♀️ Doğursamda kurtulsam. Perineyi 2 günde 1 yapıyorum. Tsh İlacı Uyanış (09:00-09:30) Kan İlacı Yürüyüş(30dk min.) Hindistan Cevizi Yağı Pilates(3-5 dk) Hurma Vitaminler-Magnezyum Soda Lierac Biooil El yıkama Perine Masajı
Abzekh Ebrulig perineyi bende yapmak istiyorum ama daha hiç denemedim karnım o kadar büyüdü ki yetişebilir miyim bilmiyorum 😂 neyle yapıyorsun canım perineyi
Abzekh egeninincisii sanmıyorum canım öyle olsa heryerde önermezlerdi bide biliyorsun cihazlar tam kilo vermiyor. Bende en son kontrolumde bebiş az kilo almıştı daha başlamamıştım hurmaya
Ebrulig Abzekh evet karın büyüyünce zor olabiliyor. Ben zeytinyağı ile yapıyorum. İlk 2 gün zorlanmıştım ayna karşısında yapıyordum şimdi ayna kullanmadan rahatlıkla yapabiliyorum
Abzekh Ronyaseda ay bunların hepsini yapabilsek pıt diye doğar heralde 😂😂 2 hareket yapınca soluk soluğa hemen
rose90 Ronyaseda kegel ve perine zıt iki şey nasıl olur kegel vajina kaslarını topalr güçlendirir perine gevşetir ve perineye 37 başlamak lazim.
Ronyaseda Abzekh Ahahah canim yapmalısın yani senin ve bebeğinin iyiliği için 🤭 Ben hepsini yapmaya caliscam
Abzekh Ronyaseda kilo çok olunca ayakta durmakta güçleşiyor 😞 elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum umarım faydası olur 🤗
Ronyaseda rose90 Doğum öncesi kegel egzersizi yapmış tanıdığım var 4 çocuğunda da yaptı kesiksiz doğurdu hepsini 🤭 Ikisi farklı şeyler canim
Abzekh rose90 perine vajinaya yapılır canım oradaki kasları yumuşatıp kesi olmaması için. Kegel ise pelvisin güçlenmesi için yapılır ıkınma ve doğum daha kolay olsun diye ikisinin işlevi farklı ☺️
rose90 Ronyaseda emin misin canım perine masajı yapılıyor doğumdan önce kegel i biliyorum bende yaptım hamilelik öncesi vajinismus için