Dünya necmettin erbakan egitim ve arastirma hastanesine gittim ve bana suyumda eksilme olmadigini gayet yeterli oldugu bebegimin gelisiminin haftasiyla uyumlu oldugunu sadece bacak boyunun haftasina gore biraz kisa oldugunu soyledi eşinde yaşlanma var dien bir doktor vardi onu soyledim eşine bakti kan dolasimi var sizi baya korkutmuslar dedi, yatış yapilicak yada acil müdale edilicek bir durumuz yok sizin dedi, ordan ciktik yinede icimiz rahat etsin die konya novafertil tup bebek merkezine gittik , ordaki fuat ali hocamda bebegimin cok sukur saglikli oldugunu suyunun yeterli oldugunu eş te bir yaslanma gormedigini ve haftasiyla uyumlu oldugunu soyledi cok sukur bin sukur o kadar cok korkuttularki beni ben konyaya giderken hastane cantami kizimin cantasinida yanima alarak gittim cok sukur evimize geldik.. Yaşadigim sehirde 4 doktorda beni korkuturken konyadaki 2 doktorda ayni seyi soyledi.. Kendi bulundugum sehirde artik hic bir doktora guvenemicem artik yasadigim sitres sıkıntı üzüntü yanima kar kaldi ama olsun kizimin saglikli oldugunu duymak herseye deger 💕 guzel yorum yapip bana destek olan butun anneler hepinize coook tskr ederimmm 😘😘