Deletedmom15257 hilalonan bende bugün 15 haftadayım gerçekten agrim çok oluyi bir gün olmadimi korkuyorum artik düşün
Esrelf hilalonan canım karnının sağ ve sol tarafında oluyorsa büyüme ağrısıdır. Adet ağrısı gibi bir ağrı ise doktoruna git mutlaka bir baksın. Kasılman olabilir.
Sisi hilalonan o hafta benimfe cok olurdu gece uykudan uyanirdim dusunun. Simdi 18 haftadayim gecti sukur ama bazen uykuda yuzustu yatiyorum habersiz o zmn agiryor ve uykudan uyaniyorum
hilalonan Deletedmom15257 teşekkürler bende daha önce düşük yaptığım için tedirgin oluyorum son üç gündür böyle 😞
Deletedmom15257 hilalonan ben bir hafta sonra gdcem dr sorcam gaz olabilir ama çünkü sabah ilk uyandığında karnım hiçç yok dümdüz yemek yiyince 6 aylık oluyo 🙁
hilalonan Deletedmom15257 yok gün içinde şişiyor tok karnına asla uyuyamıyorum malesefki çok ödemimde var sizde de ödem varmı
Deletedmom15257 hilalonan bende o yok ama bacaklarım çok kötü agriyo gece uyumuyorum midem yanıyo 🙁 tuz çok yiyorum ama artik azaltacam
Esrelf Deletedmom15257 canım genelde 8-10 haftalarda oldu bende o ağrı. Doktor baktığında iyi diyorsa senin için normal olabilir.
Deletedmom15257 Esrelf cnm o haftalarda da ben cok sikkayetciydim 2 dr gittim indan rahim genisliyo siye oluyo kanama ve leke olmasa korkma diyorlardı