Merhaba kızlar. Klişe bir kelime ile başlıyorum sonunda bende doğurdum 😂🤩 aranıza Azerbaycandan katılıyorum o yüzden kelime yanlışım olursa maruz görün lütfen 😊 Gelelim hikayeme….
Hamileliyimi 31 Aralık da öyrendim. Yeni yıl hediyesi oldu bizim için. Beklemiyorduk açıkcası. Oğlum daha yeni 2 yaşına girmişdi. Hemen doktora gitmedim. Sömestr sınavlarım vardı onları verdikden sonra gitdim artık o zaman 11 haftalık olmuşdu bile. 14 haftalıkken yine bir oğlumuz olacağını öyrendik. Hamiləliyim çok rahat geçti. Sadece mide ekşimesi yaşadım doğum anına kadar. 25 agustos da ebe bir akrabamız bize gelmişdi. Gelmişken bir müayene edelim dedi. 3 sm açıklık varmış. Gece yada sabah doğum olur dedi. Bende zaten kaç gündür sancı çekiyordum. Hatta postda açmışdım. Belki hatırlarsınız. O gün doktorum aradı. Hint yağını meyveli yoğurta karıştırıb içmemi önerdi doğum için. Saat gece 12 onu içdim.Onu içmemle 15 dk içinde bana sancılar girmeye başladı. Hemen banyo yapdım. Sancıları evde karşılamak istiyordum hemde. 2,5 saatden sonra artık dayanamıyordum, oğlum uyanmasın diye hastaneye gittim. İyiki gitmişim tam hastaneye geldiğimizde suyum geldi arabada. ( Bu arada suyun berbat bir kokusu varmış) depent takmak aklıma hiç gelmedi. Hoş gelse bile onunla uğraşacak halim yokdu da neyse. Hastaneye gelmemle doğum masasına çıkmam bir oldu. Tam açıklık varmış. Benim aklım ilk doğumda kalmış 8 saat sancı çekmiştim. Bunda da öyle olucak sandım🤦 artık takatim yokdu ikınmak için. İyne yapdılar. 5-6 ikınmada oğlum doğdu. Öyle bir rahatlık oldu ki anlatamam. Hiç dikişim olmadı. Oğlum 3780qr 53sm doğdu. Nefes sıkıntısı olduğu için 1 saat küvezde kaldı. Sonra ertesi gün yanıma getirdiler. 3 gün hastandede kaldıkdan sonra aşısı yapıldı eve gönderildik. Şimdi 6 günlük oğlum. Sütüm az olduğu içim mama takviyesi yapıyorum.
Buda benim doğum hikayem. Çok seviyordum burda doğum hikayesi okumayı. Çok şükür Rabbime bana da sağ salim oğlumu kucağıma almayı nasib ettide bende hikayemi yazdım. Allah her kese benim ki gibi rahat, çabuk bir doğum kısmet eylesin.