Hayat Selamlar anneler.31 hafta kimlerde rahim kasılmaları var?çok deyil ara sıra oluyo.mide bulantısı ,baş dönmesi oluyo?Böyle olan varml acaba ?
Ciselbasaran Hayat Evet bende 31 haftaya sayıyorum yalancı sancılar kramplar ara ara olmaya başladı, vücut kendini doğuma hazırlıyormuş. Ve sol kasığım da ağrı yoğun oluyor benim.
ZeynepDemiraglar Hayat Aynen canım bendede oluyor kasılmalar adet sancısı gibi Birden agrı vuruyor erken dogum pskolojısı sardı benı ruyalarıma bıle giriyo😌😌😌😌
Esrelf Hayat benimde kasığımın sol yarafındaki kaslar acıyor. Yatarken bebişin ayakları mıdır nedir sol soldan batıyor yatamıyorum. Sağ tarafıma yatuyorum.
Sema99 Hayat selam canım ben 31 haftalığım bebek hareket ettikçe bebek kendini genişlettikçe rahimde kasma agrı olur hareket ediyor benim de bazen bulantım baş dönmesi oluyor
deletedmom351 Ciselbasaran 35. Haftam daha da artıyor merak etmeyin. Sıklaşırsa hemen hastaneye gidin eğer sancı gelip gidiyorsa yalancı sancıdır biraz daha zamanı var.
Emine55 Ciselbasaran bebeğin pozisyonu nasıl canım sordun mu bide bel ağrıların ne durumda söylediklerin aynısı var bende ama bu bel ağrısı beni öldürdğ 3-4 gündür
gizemgnll Ciselbasaran sancıyı nerde hissediyorsunuz ve nasıl bi sancı? Ben sancı mı değilmi hiç ayırt edemiyorum yaa 😐
Hayat evet gelib gidiyo.çok agrı olmuyo ama hiss ediyosun.9 ayı sağ salim bitirseydik ya vallah insan çok korkuyo bişey olur diye.Bizim kızda maşallah rahat durmaz ki 😀Döne döne bitirdi beni şimdiden
Gurbetcihamis Ben 33haftaligim bendede oluyo kasilmalar gunde bi kac kez normal dedi doktor ama 5 dakikaya bir gelirse doktora haber vermelisin
Hayat Gurbetcihamis yok ablacm 5 dakka bir deyil ama ara sıra olmaya başladı.doktora gitmeme daha var.1 hafta falan.Belki başka kimse böyle diye yazim dedim.
Sema99 gizemgnll adet sancısı gibi sancı başlıyor sonra sıklaşıyor yukarı karnına doğru çıkıyor o zaman anlarsın canım benim bnde 31 haftadayım üçüncü gebeliğim bnmde
Milen Bende 33 haftadayım rahimde çok fazla baskı hissediyorum, bazen yürümekte zorlanıyorum birkaç saniye sonra düzeliyor yürüyünce ve de akşamları artıyor genel olarak ağrı😒