Gulbeste glsm-tzcn kendini üzme canım 😊 hem herkesin yapısı farklı. Kendine dert etme. Hamilelik bitince emzirme de verirsin
Fatma2834 glsm-tzcn aynen bende ya durduramıyorum kendimi artık uzun yürüyüşler yapmaya karar verdim olmayacak yoksa
Tosbikim Gulbeste emzirirken nasıl.kilo veriliyor acaba ben doğumdan sonra 11 kilo aldim. Diyet de yapamıyorum bebeğim küçük her geçen gün de kilomalmaya devam ediyorum. Hamileyken 8-9 kilo arasi aldim kilo ödem şişlik olmadı. Doğumdan sonra ödem oldu
Imfromlastnight 35 haftalığım 18 kilo :) ama hiç üzgün değilim hala ağzım boş durmuyor🤣 boyuma güveniyorum yola devam ediyorum:)
Gmzk8995 Imfromlastnight Bende 35 haftada 20 kilo 😲 benim boyda yok 😂 bende neye güveniyosam benimde ağzım hiç boş kalmıyo, ağzım boş kalsa aklım kalmıyo zaten hemen gidip ağzımı dolduruyorum 😂😂😂
Hhanim Benn 32+6 yım 19 kg aldım ve işin kötü yanı bu kiloyu hak edecek kadar yemedim🤣🤦♀️🤷♀️ ne yapalım kişiden kişiye hatta hamilelikten hamileliğe değişiyor bu kilo konusu fazla takmamak lazım verilecek bir sekilde insallah🤷♀️🙄
glsm-tzcn Hhanim kesinlikle bende o kadar yemedim tatlı bile yemedim en sevdiğim şey olmasına rağmen nasıl bu kadar aldım anlamadm 2 3 gündür kiloya taktım resmen
GlerEsra Hhanim aynı dert bende de var 17 kilo aldım 33 haftalığım ve İnan abartı hiç bişey yemiyorum hamile kalmadan önce mi Halime göre daha bile az yiyorum
mihriban1 Ah bende aldı 18 kilo bir ay da aldım şiştim, yediklerimde öğün öğün az az,bünye ile ılgili sanırım çoğumuzun ya ödem cok
Zeynep_cagdas 17 haftadayım yaklaşık 4.5 aldım. Çok değil mi🙄🙄 millete bakıyorum 6 aya kadar hiç kilo almamışlar hatta vermişler🙄 ama benim hiç bulantım olmadı iştahım kesilmedi sürekli yiyorum. 🙄
Burcuozcan91 glsm-tzcn doğumun 21 eylül planlı sezeryan 19 kilo aldım daha 20 gün var gene 2-3 kilo daha alırım sanki doktoruma sordum son ay ödem topluyor vücut normal dedi ☹️
Odymerve glsm-tzcn seni rahatlatacak bisey söyleyim 30. Haftadayım 16 kilo aldim 😀 valla engel olunamiyor malesef bazı vucut yapılarında doktor normal bir sorun yok dedi yapcak bisey yok artik
Hhanim glsm-tzcn takma canım bi şekilde veririz sonrasında insallah hormonlardan heralde bazen diyorum yesem de aliyorum yemesem de bari yiyim de degsin🤣 ama diyorum sonra daha kotu olmiyim 😞🤦♀️🤷♀️
glsm-tzcn Ffc2224 çok iyi seninde benim hiç bulantım vs de olmadı baya rahat geçti ondan mi bu kadar aldım anlamadım😊
glsm-tzcn Maykoo benim de 3 kilo fazlam vardı hamile kalmadan önce ama sonrasında da 4.aydan itibaren çok hızlı aldım 2 ayda çok çabuk aldım biraz yediklerime dikkat etmeye başlıcam . Bu kadar tahmin etmemiştim bel ağrım olmaya başladı daha 5.ayı yeni bitirdik
ikizminikler Maykoo doktorun bu kilo konusuyla ilgili bişey dedimş sana ben 92.5 la hamile olduğumu öğrendim 20. Haftamdayım 95 olmuşum bugün detaylıya gittiğim doktor kiloma laf etti senin en fazla 7-8 kilo alman lazım dedi 😕 o kadar takmıyordum ama bugünden sonra takmaya başlicm herhalde